Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Pirate Snub Fighter 75346

Dompel jezelf onder in een nieuw universum vol avonturen met LEGO set 75346, de Pirate Snub Fighter uit Star Wars: The Mandalorian! Deze set bevat een bouwbare starfighter met actievolle features, 2 nieuwe minifiguren en een eenvoudig bouwavontuur met de LEGO Builder app. Het is het perfecte cadeau voor Star Wars fans van 8 jaar en ouder. Bestel vandaag nog en beleef je eigen galactische avonturen!

Waar is LEGO Pirate Snub Fighter 75346 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
285
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75346
lego insiders punten icoon
262
punten

Dompel jezelf onder in een nieuw universum vol avonturen met de geweldige LEGO set 75346, de Pirate Snub Fighter uit seizoen 3 van Star Wars: The Mandalorian! Ben jij klaar om de sterren te veroveren en spannende galactische missies te beleven?

Deze bouwbare starfighter zit boordevol actie en is uitgerust met een minifiguurcockpit die open kan, 2 noppenschieters en een ruimte met een thermisch ontstekerelement. Maar dat is nog niet alles! Deze set bevat ook 2 splinternieuwe LEGO minifiguren die vanaf mei 2023 verkrijgbaar zijn - een stoere Snub Fighter Pilot met een blasterpistool en Vane met een zwaard. Met deze minifiguren voeg je een extra dosis actiemogelijkheden toe aan je avonturen!

Deze LEGO set is niet alleen een uniek cadeau voor Star Wars: The Mandalorian fans van 8 jaar en ouder, maar biedt ook een hele nieuwe manier van bouwen. Met de LEGO Builder app kunnen kinderen genieten van een eenvoudig en intuïtief bouwavontuur. Zoom in en draai je modellen in 3D, sla je sets op en houd je voortgang bij. Met deze app heb je alles wat je nodig hebt om je creativiteit de vrije loop te laten!

De LEGO Groep creëert al sinds 1999 beroemde ruimteschepen, voertuigen, locaties en personages uit het Star Wars universum. Met diverse constructiesets die bij fans van alle leeftijden in de smaak vallen, heeft LEGO een naam opgebouwd als leverancier van cool bouwspeelgoed. En deze Pirate Snub Fighter set is daar geen uitzondering op!

Laten we eens kijken naar de geweldige features van deze set. Ten eerste is het een set met een starfighter (75346) die perfect is voor actiespel. Kinderen kunnen hun eigen galactische avonturen naspelen met deze stoere en gedetailleerde Pirate Snub Fighter van LEGO stenen. De set bevat ook 2 LEGO Star Wars minifiguren met wapens - de Snub Fighter Pilot met een blasterpistool en Vane met een zwaard. Met deze minifiguren kunnen kinderen spannende scenario's bedenken en de strijd aangaan in het sterrenstelsel!

En laten we de geweldige actiefeatures niet vergeten. De Pirate Snub Fighter heeft een cockpit die kan worden geopend en biedt plaats aan een minifiguur. Daarnaast beschikt de starfighter over 2 noppenschieters en een vak met een thermisch ontstekerelement. Met dit stoere bouwspeelgoed ben je altijd klaar voor avontuur!

Deze set is het perfecte cadeau voor kinderen vanaf 8 jaar. Geef het als verjaardagscadeau, voor de feestdagen of gewoon omdat je iemand blij wilt maken. Star Wars: The Mandalorian fans zullen dolblij zijn met deze 285-delige bouwset waarmee ze hun favoriete scènes tot leven kunnen brengen.

En zodra de set is gebouwd, kan deze worden neergezet en bewonderd. Het bouwbare snub fighter model is ongeveer 5 cm hoog, 24 cm lang en 16 cm breed. Een echte blikvanger in elke Star Wars collectie!

Maar we laten je niet alleen bouwen. Met de intuïtieve bouwinstructies in de LEGO Builder app kun je inzoomen en je model in 3D draaien. Houd je voortgang bij en sla je sets op terwijl je nieuwe bouwvaardigheden ontwikkelt. Met deze app ben jij de meesterbouwer!

En het beste van alles? LEGO Star Wars sets zijn geschikt voor alle leeftijden. Kinderen en volwassen Star Wars fans kunnen bekende scènes naspelen, hun eigen avonturen verzinnen en hun bouwmodellen op een mooi plekje neerzetten. LEGO bouwspeelgoed biedt eindeloze mogelijkheden voor creativiteit en plezier!

Bij LEGO staat kwaliteit voorop. De LEGO stenen voldoen aan hoge industrienormen, waardoor ze altijd eenvoudig en stevig op elkaar passen. Daarnaast is veiligheid een prioriteit. LEGO onderdelen worden uitgebreid getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen. Met LEGO kun je dus met een gerust hart spelen!

Ben jij klaar om je eigen avonturen te beleven in een sterrenstelsel ver, ver weg? Bestel vandaag nog de LEGO set 75346, de Pirate Snub Fighter, en ervaar de opwinding van Star Wars: The Mandalorian op een geheel nieuwe manier!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:26

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set75137

Carbon vriesruimte

foto van lego set75133

Rebels Alliance Battle Pack

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.