Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO TIE Bomber™ 75347

De LEGO TIE Bomber (75347) is perfect voor Star Wars-fans vanaf 9 jaar. Deze bouwset bevat een TIE Bomber met een openende cockpit, torpedowerpfunctie en noppenschieters. Komt met minifiguren van Darth Vader, Vice Admiral Sloane, TIE Bomber Pilot, een Gonk Droid en een karretje. Download de LEGO Builder app voor stapsgewijze bouwinstructies en bouwplezier. Geschikt voor spelen, neerzetten en verzamelen. Veilig en stevig bouwspeelgoed.

Waar is LEGO TIE Bomber™ 75347 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
625
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75347
lego insiders punten icoon
487
punten

Ben je een fan van Star Wars: The Empire Strikes Back? Dan is de LEGO TIE Bomber (75347) starfighter perfect voor jou! Met deze bouwset kun je missies namens het Keizerrijk naspelen. Het model is ideaal voor Star Wars-fans vanaf 9 jaar en zit boordevol actie.

De LEGO TIE Bomber heeft een cockpit die open kan met ruimte voor een minifiguur, een torpedowerpfunctie en 2 noppenschieters. Zo kun je spannende gevechten simuleren en je eigen avonturen bedenken. Bij de set krijg je ook LEGO minifiguren van Darth Vader, Vice Admiral Sloane en een TIE Bomber Pilot, elk met hun eigen wapens. Daarnaast zit er ook een Gonk Droid LEGO figuur en een karretje bij om torpedo's te vervoeren naar de TIE Bomber.

Om het bouwen nog leuker te maken, kun je de LEGO Builder app downloaden. Hiermee krijg je stapsgewijze bouwinstructies en handige zoom- en draaifuncties om het model beter te kunnen visualiseren tijdens het bouwen.

De LEGO Groep maakt al sinds 1999 LEGO sets gebaseerd op het Star Wars universum. Hierdoor kun je ruimteschepen, voertuigen, locaties en personages uit de films naspelen en verzamelen. Of je nu een jonge fan bent of al volwassen, er zijn diverse sets verkrijgbaar die bij iedereen in de smaak zullen vallen. Begin vandaag nog met het bouwen van jouw Star Wars collectie!

De LEGO TIE Bomber (75347) is een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 9 jaar. Met 625 delen kunnen ze urenlang bouwplezier beleven. Geef deze set cadeau voor een verjaardag, tijdens de feestdagen of voor een speciale gelegenheid aan fans en verzamelaars van de klassieke Star Wars saga. Met deze bouwset kunnen ze hun eigen avonturen bedenken en beroemde scènes uit de films naspelen.

Als het bouwen klaar is, kun je de LEGO TIE Bomber gebruiken om te spelen of neer te zetten als mooie display. Het model is ongeveer 10 cm hoog, 16 cm lang en 20 cm breed, waardoor het een opvallende toevoeging is aan elke Star Wars collectie.

De LEGO Builder app zorgt voor een nieuwe manier van bouwen. Met interactieve digitale instructies en begeleiding kunnen kinderen de set stap voor stap bouwen op hun tablet of smartphone. Dit maakt het bouwproces nog leuker en uitdagender.

LEGO Star Wars sets zijn geschikt voor alle leeftijden. Zowel kinderen als volwassenen kunnen genieten van het bouwen, spelen en neerzetten van de bouwbare modellen. Je kunt beroemde scènes uit de films nabouwen, je eigen creatieve verhalen bedenken en jouw favoriete personages tot leven brengen.

De LEGO onderdelen voldoen aan hoge industrienormen, waardoor ze eenvoudig en stevig op elkaar passen. De veiligheid staat voorop bij LEGO en de onderdelen worden uitvoerig getest om te voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen. Zo kun je zorgeloos bouwen en spelen met LEGO bouwspeelgoed.

Haal de LEGO TIE Bomber in huis en beleef spannende Star Wars avonturen. Bouw, speel en wees creatief met deze geweldige bouwset! Start vandaag nog jouw LEGO Star Wars collectie en maak deel uit van het Star Wars universum. Moge de Kracht met je zijn!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:26

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set75116

Finn

foto van lego set75077

Homing Spider Droid™ Microfighter

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.