Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Prinses Leia™ (Boushh™) Helm 75351

De LEGO set 75351 is een eerbetoon aan Prinses Leia (Boushh) uit Star Wars: Return of the Jedi. Met deze set kun je haar iconische helm en bijbehorende standaard bouwen. Het is een perfect cadeau voor Star Wars fans en LEGO bouwers, met 670 delen voor urenlang plezier. Deze compacte helm zal zeker opvallen in elke collectie. Met stapsgewijze instructies en de LEGO Builder app wordt het bouwen een interactieve ervaring. De LEGO onderdelen zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan veiligheidsnormen. Voeg dit stukje Star Wars geschiedenis toe aan je verzameling en herbeleef de meest iconische scènes uit de film.

Waar is LEGO Prinses Leia™ (Boushh™) Helm 75351 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
670
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75351
lego insiders punten icoon
525
punten

Er wordt een eerbetoon gebracht aan een legendarisch personage met de bouwbare LEGO® Star Wars™ Prinses Leia (Boushh) Helm (75351) voor volwassenen. Laat je creatieve Kracht los op het nabouwen van de iconische helm die prinses Leia droeg toen ze vermomd als premiejager het paleis van Jabba de Hutt infiltreerde in Star Wars: Return of the Jedi. En om het geheel af te maken, bevat de set ook een bouwbare standaard met naamplaatje.

Laat je nostalgie opborrelen terwijl je deze blikvanger bouwt. Deze set is speciaal uitgebracht ter ere van het 40-jarig jubileum van Star Wars: Return of the Jedi en maakt deel uit van een serie LEGO Star Wars displaymodellen. Bij de set krijg je stapsgewijze instructies, maar je kunt ook de LEGO Builder app raadplegen om het bouwproces nog interactiever te maken.

Breng het sterrenstelsel binnen handbereik met deze LEGO Star Wars sets voor volwassenen. De saga begon lang geleden, in een sterrenstelsel hier ver, ver vandaan. En nu kun jij deel uitmaken van het avontuur in jouw eigen huis. De reeks omvat diverse cadeau-ideeën voor Star Wars fans en LEGO bouwers.

Word één met je creatieve Kracht en manifesteer je innerlijke Jedi door deze gedetailleerde LEGO Star Wars 75351 Prinses Leia (Boushh) Helm te bouwen. Deze helm wordt geleverd met een bouwbare standaard en een bedrukt naamplaatje, waardoor het echt een blikvanger is.

Herbeleef de klassieke Star Wars: Return of the Jedi scène waarin prinses Leia zich vermomt als premiejager Boushh om het paleis van Jabba de Hutt binnen te dringen. Met deze set voeg je een uniek verzamelobject toe aan je collectie. De Prinses Leia (Boushh) Helm is slechts een van de vele LEGO Star Wars displaymodellen die verkrijgbaar zijn.

Niet alleen is deze set een traktatie voor jezelf, maar het is ook het perfecte cadeau voor een verjaardag of de feestdagen voor een volwassen Star Wars fan, enthousiaste LEGO bouwer of verzamelaar van LEGO Star Wars helmen. Met 670 delen zal de ontvanger van dit cadeau urenlang bouwplezier ervaren.

Deze Prinses Leia (Boushh) helm is compact en ontworpen om indruk te maken. Met een hoogte van ca. 17 cm, een breedte van 11 cm en een diepte van 14 cm zal deze helm een opvallend stuk zijn in elke collectie.

De set wordt geleverd met stapsgewijze instructies in de doos, maar je kunt ook de LEGO Builder app raadplegen voor een nog interactievere bouwervaring. Deze app bevat gedetailleerde afbeeldingen en helpt je stap voor stap bij het bouwen van het model.

LEGO onderdelen voldoen aan strenge industrienormen, waardoor ze van hoge kwaliteit zijn en consistent en stevig op elkaar passen. Veiligheid staat ook hoog in het vaandel bij LEGO. Alle stenen en onderdelen worden uitvoerig getest om te voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen.

Dus haal het avontuur van Star Wars in huis met deze LEGO Star Wars set voor volwassenen. Laat je creatieve Kracht de vrije loop en bouw deze Prinses Leia (Boushh) Helm om zo een enerverend stuk Star Wars geschiedenis toe te voegen aan je verzameling. Geef jezelf, of een andere Star Wars fan, het cadeau van LEGO bouwplezier en herleef de meest iconische scènes uit de film.

Laatste update: 2023-12-29 09:43:26

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set75246

Death Star kanon

foto van lego set75088

Senate Commando Troopers™

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.