Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Troonzaal van de keizer diorama 75352

Beleef de epische finale van de Star Wars trilogie opnieuw met LEGO set 75352 Troonzaal van de keizer. Het indrukwekkende model bevat authentieke details, minifiguren van Darth Vader, Luke Skywalker en keizer Palpatine, en een jubileumplaatje ter ere van 40 jaar Star Wars: Return of the Jedi. Met 807 onderdelen biedt deze set uitdaging voor zowel beginnende als ervaren bouwers. Verzamel alle LEGO Star Wars diorama's en creëer je eigen indrukwekkende displays. Deze bouwset is een must-have voor elke Star Wars fan.

Waar is LEGO Troonzaal van de keizer diorama 75352 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
807
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2025
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75352
lego insiders punten icoon
750
punten

Beleef de epische finale van de legendarische Star Wars™ trilogie opnieuw met het Troonzaal van de keizer diorama (75352) bouwpakket. Dit indrukwekkende model zit boordevol authentieke details en biedt urenlang speelplezier voor jong en oud. Beleef de actie met LEGO® minifiguren van Darth Vader en Luke Skywalker, compleet met lichtzwaarden, en keizer Palpatine met 2 Sith bliksemschichtelementen. Met een beroemde uitspraak van Luke ("I am a Jedi, like my father before me.") en een jubileumplaatje met het logo van 40 jaar Star Wars: Return of the Jedi, is dit displaymodel een must-have voor elke Star Wars fan.

Dompel jezelf onder in een sterrenstelsel vol avontuur en plezier met deze LEGO Star Wars set voor volwassenen. Maak deel uit van een reeks diorama's van beroemde scènes en verzamel ze allemaal. Of je nu je eigen LEGO Star Wars collectie wilt uitbreiden of een uniek cadeau zoekt voor jezelf of een andere Star Wars fan, met deze set zit je altijd goed.

Met de LEGO Builder app heb je altijd de bouwinstructies bij de hand. Gebruik de app om in te zoomen, modellen in 3D te draaien en je voortgang bij te houden. Sla je favoriete sets op en deel je creaties met anderen. Met de LEGO Builder app ben jij de meesterbouwer.

Laat je creativiteit de vrije loop en leg het spectaculaire lichtzwaardgevecht tussen Darth Vader en Luke Skywalker uit Star Wars: Return of the Jedi vast met deze Troonzaal van de keizer diorama (75352) bouwset. Met 3 LEGO minifiguren, waaronder Darth Vader en Luke Skywalker met lichtzwaarden, en keizer Palpatine met 2 Sith bliksemschichtelementen, breng je deze legendarische scène tot leven.

Deze bouwset zit boordevol authentieke details, zoals een speciaal ontworpen Death Star vensterelement en de draaiende troon van keizer Palpatine. Daarnaast bevat de set ook 2 displayconsoles en een jubileumplaatje ter ere van 40 jaar Star Wars: Return of the Jedi. Met maar liefst 807 onderdelen biedt deze set een uitdagend bouwproject voor zowel beginnende als ervaren bouwers.

Breid je LEGO Star Wars collectie uit met deze bouwbare diorama set. Verzamel alle LEGO Star Wars diorama's en creëer je eigen indrukwekkende displays. Of je nu een fan bent van de klassieke Star Wars trilogie of een verzamelaar van LEGO Star Wars sets, deze Troonzaal van de keizer diorama mag niet ontbreken in jouw verzameling.

Met een hoogte van ca. 17 cm, een breedte van ca. 21 cm en een diepte van ca. 17 cm is dit bouwbare Star Wars displaymodel een echte eyecatcher. Zet het neer in je kamer, op je bureau of in een vitrine en geniet elke dag van de legendarische Star Wars saga.

Met de LEGO Builder app wordt bouwen nog leuker. Je kunt altijd en overal de instructies raadplegen en je voortgang bijhouden. Zoom in op details en draai modellen in 3D om alle hoeken te bekijken. Sla je favoriete sets op en deel je bouwervaring met anderen. Met de LEGO Builder app ben jij de regisseur van je eigen Star Wars avontuur.

LEGO onderdelen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en worden al sinds 1958 geproduceerd met oog voor detail en stevigheid. Elk bouwpakket is zorgvuldig ontworpen en getest om ervoor te zorgen dat de stenen perfect op elkaar passen. Met LEGO ben je verzekerd van urenlang bouwplezier en eindeloze mogelijkheden.

Veiligheid staat voorop bij LEGO. Alle stenen en onderdelen worden uitvoerig getest om te voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen. Of je nu een LEGO bouwwerk uit elkaar haalt, ermee speelt of het tentoonstelt, je kunt erop vertrouwen dat het altijd veilig is. Met LEGO geniet je zorgeloos van je favoriete Star Wars avonturen.

Laatste update: 2023-12-29 09:43:26

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set75302

Imperial Shuttle™

foto van lego set5007291

Stormtrooper™ sleutellampje

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.