Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO X-Wing Starfighter™ 75355

Bouw de indrukwekkende X-Wing Starfighter van LEGO® met deze Star Wars™ set. Met authentieke details, verstelbare vleugels en een cockpit die open kan. Inclusief bouwbare standaard en unieke minifiguur van Luke Skywalker. Perfect cadeau voor elke Star Wars fan, LEGO bouwer of verzamelaar. Bouwinstructies beschikbaar via de LEGO Builder app.

Waar is LEGO X-Wing Starfighter™ 75355 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
1953
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2025
lego miniFigs icoon
2
lego set nummer icoon
75355
lego insiders punten icoon
1800
punten

Denk terug aan de spannende en epische scènes uit de Star Wars™ trilogie en Star Wars: The Mandalorian terwijl je deze ongelooflijke bouwset van de X-Wing Starfighter (75355) in elkaar zet. Met deze set kun je met de focus van een Jedi de authentieke details van de X-Wing naspelen met LEGO® stenen. Verbaas jezelf en je vrienden met de cockpit die open kan, de ruimte voor de R2-D2 LEGO droidfiguur en de instelbare vleugels die je kunt veranderen van vliegtuigmodus naar aanvalsmodus door simpelweg aan de knop te draaien.

De X-Wing Starfighter is gemaakt om gezien te worden. Deze indrukwekkende bouwset is maar liefst 55 cm lang en wordt geleverd met een bouwbare standaard waarop je de X-Wing kunt presenteren. Op het plaatje op de standaard staan de technische gegevens van de X-Wing en er is zelfs ruimte voor de LEGO minifiguur van Luke Skywalker, compleet met zijn lichtzwaard. Deze minifiguur is nieuw en wordt pas in mei 2023 gelanceerd, dus je bent een van de eersten die deze unieke minifiguur kan bemachtigen!

Ben jij een echte LEGO bouwer? Dan is deze LEGO Star Wars verzamelset echt iets voor jou! Of het nu als cadeau voor jezelf is, voor een andere Star Wars fan of voor een ervaren LEGO bouwer, deze set is absoluut geweldig. Bij de set vind je geïllustreerde instructies om je te helpen bij elke stap van het complexe bouwproces. Maar dat is nog niet alles! Download de LEGO Builder app en ontdek de 3D zoom- en draaifuncties waarmee je de X-Wing vanuit alle hoeken kunt bekijken. Bewonder elk detail en sla je voortgang op terwijl je deze uitdagende set bouwt.

Hier zijn nog wat geweldige eigenschappen van deze LEGO set:

- Gebruik je creatieve kracht! Bouw en bewonder de LEGO Star Wars Ultimate Collector Series versie van de X-Wing Starfighter. Deze set is gebaseerd op de klassieke Star Wars trilogie en Star Wars: The Mandalorian.
- Je krijgt twee beroemde Star Wars personages: Luke Skywalker met zijn lichtzwaard en een speciaal ontworpen outfit, en natuurlijk de schattige R2-D2 droidfiguur.
- De details van deze set zijn ongelofelijk. Draai aan de knop bovenop de X-Wing om de vleugels aan te passen voor de vlucht- en aanvalsmodi. En er is zelfs ruimte voor R2-D2 achter de cockpit.
- Zet je X-Wing op de displaystandaard met het informatieplaatje met technische gegevens en de minifiguur van Luke Skywalker. Zo kun je je bouwwerk trots aan iedereen laten zien.
- Deze 1949-delige set is een superleuk cadeau voor een verjaardag of de feestdagen. Het is perfect voor elke Star Wars fan, ervaren LEGO bouwer of verzamelaar van LEGO Star Wars UCS sets.
- Het bouwbare LEGO Star Wars X-Wing displaymodel is ca. 27 cm hoog, 55 cm breed en 44 cm diep. Een complexe, boeiende bouwset waar je urenlang plezier aan zult beleven.
- Met de LEGO Builder app heb je de bouwinstructies altijd bij de hand. Maar dat is niet alles! Je kunt inzoomen, modellen draaien in 3D en je voortgang bijhouden. Het is de ultieme digitale assistent bij het bouwen van LEGO sets.
- LEGO Star Wars verzamelsets voor volwassenen zijn ontworpen voor mensen zoals jij, die graag ontspannen met praktische en creatieve activiteiten. Haal het sterrenstelsel hier ver, ver vandaan naar je huiskamer.
- Je kunt vertrouwen op de ongeëvenaarde kwaliteit van LEGO stenen. Ze voldoen aan strikte industrienormen om ervoor te zorgen dat ze eenvoudig en stevig op elkaar passen.
- Veiligheid staat voorop bij LEGO. LEGO onderdelen worden uitvoerig getest om te voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen. Je kunt met een gerust hart genieten van het bouwen.

Kortom, deze LEGO set van de X-Wing Starfighter is een absolute must-have voor elke Star Wars fan, LEGO bouwer of verzamelaar. De details zijn prachtig, de bouwervaring is uitdagend en de speelmogelijkheden zijn eindeloos. Waar wacht je nog op? Ga op avontuur in het Star Wars universum en bouw je eigen X-Wing Starfighter!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:26

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set854186

Ahsoka Tano™ sleutelhanger

foto van lego set41627

Luke Skywalker™ & Yoda™

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.