Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Ghost en Phantom II 75357

De LEGO set 75357 is perfect voor Star Wars fans die graag scènes uit Ahsoka willen naspelen. Het bevat de ruimteschepen Ghost en Phantom II, met schieters, een cockpit en een geschutskoepel. Je krijgt ook 5 Star Wars personages. Met de speciale Builder app kun je de modellen digitaal bekijken en je voortgang bijhouden. Deze set van 1394 onderdelen is geschikt voor alle Star Wars fans van 10 jaar en ouder. Bestel nu en beleef eindeloos speelplezier!

Waar is LEGO Ghost en Phantom II 75357 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
1394
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75357
lego insiders punten icoon
1275
punten

Ben je een Star Wars fan en wil je graag scènes uit Ahsoka naspelen? Dan is LEGO set 75357 perfect voor jou! Deze set bevat de ruimteschepen Ghost en Phantom II, helemaal in LEGO stijl. Het Ghost model heeft 2 schieters met veermechanisme en een cockpit voor twee LEGO minifiguren. De voorkant van de cockpit is afneembaar en de cabine heeft 2 luiken die open kunnen. Daarnaast heeft het model een afneembare geschutskoepel met ruimte voor een LEGO minifiguur. De Phantom II shuttle heeft een cockpit met plaats voor een minifiguur en een handig opbergvak. Je krijgt ook 5 Star Wars personages, waaronder generaal Hera Syndulla en Chopper (C1-10P).

Maar dat is nog niet alles! LEGO heeft een speciale Builder app ontwikkeld waarmee je een extra dimensie toe kunt voegen aan je bouwervaring. Met deze app kun je inzoomen en digitale 3D-versies van de echte bouwmodellen draaien. Ook kun je je voortgang bijhouden en je sets opslaan. Zo wordt bouwen met LEGO nog leuker!

Deze LEGO set is niet alleen leuk om zelf mee te spelen, maar ook een geweldig cadeau voor kinderen van 10 jaar en ouder. Het maakt deel uit van een uitgebreide reeks LEGO Star Wars sets die Star Wars fans van alle leeftijden zullen aanspreken. Dus ben je op zoek naar een cadeautip voor een verjaardag, de feestdagen of een andere speciale gelegenheid? Dan is dit bouwspeelgoed precies wat je zoekt!

Deze LEGO set bevat maar liefst 1394 onderdelen en biedt urenlang bouw- en speelplezier. Het Ghost ruimteschip heeft een indrukwekkende hoogte van ongeveer 12 cm, een lengte van 34 cm en een breedte van 26 cm. Je kunt dus echt aan de slag met het bouwen van dit fantastische ruimteschip.

En als je denkt dat bouwen met LEGO alleen iets is voor kinderen, dan heb je het mis. Deze LEGO Star Wars sets zijn geschikt voor alle leeftijden. Zowel kinderen als volwassen Star Wars fans kunnen bekende scènes nabouwen, hun eigen verhalen verzinnen en de bouwbare modellen op een mooie plek neerzetten. Het is een geweldige manier om je creativiteit de vrije loop te laten en je eigen Star Wars wereld te bouwen.

Natuurlijk voldoen LEGO stenen ook aan strikte industrienormen. Ze passen eenvoudig en stevig op elkaar, wat zorgt voor robuuste en duurzame modellen. Veiligheid staat bij LEGO altijd voorop. Alle onderdelen worden uitvoerig getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen. Dus je kunt met een gerust hart spelen en bouwen met LEGO.

Kortom, LEGO set 75357 is een must-have voor alle Star Wars fans. Met deze set kun je scènes uit Ahsoka naspelen en je eigen avonturen bedenken. De bouwervaring wordt nog leuker met de LEGO Builder app, waarmee je digitale 3D-versies kunt bekijken en je voortgang kunt bijhouden. Dit bouwspeelgoed is een geweldig cadeau voor kinderen van 10 jaar en ouder en maakt deel uit van een uitgebreide reeks LEGO Star Wars sets. Dus waar wacht je nog op? Bestel nu en beleef eindeloos speelplezier met LEGO set 75357!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:26

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set75083

AT-DP™

foto van lego set75270

Obi-Wans hut

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.