Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Yoda's Jedi Starfighter™ 75360

Ga op avontuur in het sterrenstelsel met LEGO set 75360: Yoda's Jedi Starfighter. Deze set, ontworpen voor jonge fans en volwassen Star Wars liefhebbers, biedt urenlang speelplezier. Met een gedetailleerde LEGO versie van Yoda's ruimteschip, verstelbare vleugels en schieters met veermechanisme is deze set een must-have. De set wordt geleverd met de LEGO Builder app voor een nog creatievere bouwervaring. Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en onderdeel van een uitgebreid assortiment LEGO Star Wars bouwsets. Het bouwwerk is stevig en duurzaam dankzij de hoge kwaliteit van de LEGO stenen. Speel en bouw veilig, want LEGO onderdelen voldoen aan strenge veiligheidsnormen. Voeg deze set nu toe aan jouw LEGO collectie en beleef spannende Star Wars avonturen.

Waar is LEGO Yoda's Jedi Starfighter™ 75360 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
253
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75360
lego insiders punten icoon
262
punten

Ga mee op avontuur in een sterrenstelsel hier ver, ver vandaan met de geweldige LEGO set 75360: Yoda's Jedi Starfighter! Deze set is speciaal ontworpen voor zowel jonge fans als volwassen Star Wars liefhebbers en biedt urenlang speelplezier.

Stap aan boord van Yoda's Jedi Starfighter en verken het heelal! Deze gedetailleerde LEGO versie van Yoda's iconische ruimteschip is een must-have voor elke Star Wars verzamelaar. Het model beschikt over een cockpit die open kan, zodat je de minifiguur van Meester Yoda erin kunt plaatsen. Daarnaast is er ook ruimte voor de R2-D2 LEGO droidfiguur, die altijd trouw aan Yoda's zijde staat. Met de 2 schieters met veermechanisme kun je je vijanden op afstand houden en dankzij de verstelbare vleugels kun je gemakkelijk schakelen tussen vlieg- en landingsmodus.

Maar dat is nog niet alles! Bij deze set hoort ook de LEGO Builder app, waarmee je een nieuwe dimensie aan jouw creatieve bouwervaring kunt toevoegen. Met de app krijg je interactieve zoom- en draaifuncties om je te helpen bij het bouwen van het ruimteschip. Zo kun je met nog meer zelfvertrouwen bouwen en ontdek je nieuwe manieren om jouw LEGO creaties tot leven te brengen.

Deze LEGO set is niet alleen geweldig om zelf te bouwen, maar ook om cadeau te geven! Kinderen vanaf 8 jaar zullen dolenthousiast zijn om deze set te ontvangen voor hun verjaardag, de feestdagen of gewoon zomaar tussendoor. En het mooie is dat deze set deel uitmaakt van een uitgebreid assortiment LEGO Star Wars bouwsets, zodat er voor iedere Star Wars fan wel iets leuks te vinden is. Of je nu een jonge Padawan bent of een doorgewinterde Jedi, LEGO Star Wars brengt het hele Star Wars universum tot leven in prachtige bouwmodellen.

Yoda's Jedi Starfighter is niet zomaar een bouwset. Het is een ervaring op zich. Met 253 steentjes bouw je dit prachtige ruimteschip, dat een hoogte heeft van ongeveer 7 cm, een lengte van 13 cm en een breedte van 16 cm. En dankzij de hoge kwaliteit van de LEGO stenen kun je erop vertrouwen dat jouw bouwwerk stevig in elkaar zit en lang meegaat.

Maar het avontuur stopt niet bij het bouwen van de set. Met de LEGO Builder app kun je jouw bouwmodel digitaal visualiseren en ermee spelen. Zoom in op details, draai het model rond en beleef het alsof het echt is! Zo kun je jouw eigen Star Wars verhalen tot leven brengen en de meest spannende avonturen bedenken.

Veiligheid staat bij LEGO altijd voorop. Daarom worden alle LEGO onderdelen uitgebreid getest en voldoen ze aan strenge veiligheidsnormen. Zo kun je met een gerust hart spelen en bouwen, wetende dat je met betrouwbare en veilige producten speelt.

Dus waar wacht je nog op? Stap in Yoda's Jedi Starfighter en verken het sterrenstelsel! Of je nu een Star Wars fan bent, een LEGO verzamelaar of gewoon op zoek bent naar een leuk cadeau, deze set biedt alles wat je nodig hebt voor eindeloos speelplezier. Voeg hem nu toe aan jouw LEGO collectie en ontdek het avontuur dat op je wacht!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:27

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set75230

Porg™

foto van lego set5007612

The Mandalorian™ Key Light

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.