Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO De Mandalorian N-1 Starfighter™ Microfighter 75363

Maak kennis met de Mandalorian N-1 Starfighter Microfighter. Dit coole LEGO Star Wars speelgoed is perfect voor kinderen vanaf 6 jaar oud. Met de open cockpit en noppenschieters kunnen ze spannende avonturen beleven. Combineer deze set met andere Microfighters voor nog meer speelmogelijkheden. Met de LEGO Builder app kunnen kinderen een digitaal 3D-versie van het model bouwen. Bestel vandaag nog je eigen set en ontdek het LEGO Star Wars universum!

Waar is LEGO De Mandalorian N-1 Starfighter™ Microfighter 75363 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
88
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2025
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75363
lego insiders punten icoon
120
punten

Maak kennis met de LEGO® Star Wars™ set 75363: De Mandalorian N-1 Starfighter Microfighter. Dit coole bouwspeelgoed is perfect voor kinderen van 6 jaar en ouder die willen kennismaken met LEGO Star Wars sets. Met dit micromodel van de N-1 Starfighter kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten gaan en spannende avonturen beleven in het Star Wars universum.

De Mandalorian N-1 Starfighter Microfighter heeft een open cockpit waarin de LEGO minifiguur van de Mandalorian kan plaatsnemen. Achter de cockpit is er ook ruimte voor de LEGO figuur van Grogu, beter bekend als "The Child". Met de 2 noppenschieters op de Starfighter kunnen kinderen spannende gevechten naspelen. De Mandalorian zelf is uitgerust met een blasterpistool en een jetpackaccessoire, klaar voor actie!

Deze LEGO set kan ook goed gecombineerd worden met andere LEGO Star Wars Microfighter sets voor nog meer speelmogelijkheden. Laat je creativiteit de vrije loop en bouw je eigen sterrenstelsel vol avontuur en spanning.

Maar dat is nog niet alles! Met de LEGO Builder app kunnen kinderen een eenvoudig en intuïtief bouwavontuur beleven. Met deze app kunnen ze inzoomen en een digitale 3D-versie van het bouwmodel draaien. Ze kunnen zelfs de voortgang bijhouden en hun sets opslaan. Het is een hele nieuwe manier van bouwen en spelen!

Sinds 1999 brengt de LEGO Groep ruimteschepen, voertuigen, locaties en personages uit het Star Wars universum tot leven. Met deze LEGO sets kunnen fans van alle leeftijden hun favoriete scènes uit de films naspelen en hun eigen verhalen verzinnen. Of je nu een jonge Starkiller Base bouwer bent of een ervaren Jedi meester, LEGO Star Wars heeft voor ieder wat wils.

De LEGO Star Wars sets zijn perfect als cadeau voor kinderen vanaf 6 jaar. Ze stimuleren de creativiteit en de fantasie van kinderen en bieden urenlang speelplezier. Deze set heeft 88 onderdelen en is een geweldig cadeau voor verjaardagen, feestdagen of gewoon als verrassing. Het compacte formaat van de Microfighter maakt het ook ideaal om mee te nemen onderweg. Je kunt het gemakkelijk in de tas van je kind stoppen, zodat ze er overal mee kunnen spelen.

En natuurlijk is de kwaliteit van LEGO gegarandeerd. Sinds 1958 voldoen LEGO stenen aan strikte kwaliteitsnormen, zodat ze consistent en stevig op elkaar passen. Veiligheid staat ook voorop bij LEGO. De LEGO onderdelen worden uitgebreid getest om te voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen. Je kunt dus met een gerust hart spelen en bouwen met LEGO.

Ontdek nu het sterrenstelsel van LEGO Star Wars en laat je creativiteit de vrije loop. Met De Mandalorian N-1 Starfighter Microfighter (75363) beleef je spannende avonturen, naspel je je favoriete scènes uit Star Wars en bouw je je eigen LEGO universum. Bestel vandaag nog je eigen LEGO Star Wars set en laat de kracht van de bouwkracht in je opkomen!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:27

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set75219

Imperial AT-Hauler™

foto van lego set75276

Stormtrooper™ helm

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.