Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO New Republic E-wing™ vs. Shin Hati's Starfighter™ 75364

Bouw en beleef spannende Star Wars avonturen met LEGO set 75364. Deze bouwset bevat gedetailleerde modellen van de New Republic E-wing en Shin Hati's Starfighter. Met openende cockpits, noppenschieters en opslagruimte voor wapens zorgen deze ruimteschepen voor urenlang speelplezier. Met de LEGO Builder app kun je de modellen in 3D draaien terwijl je bouwt. Geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar. Bestel vandaag nog!

Waar is LEGO New Republic E-wing™ vs. Shin Hati's Starfighter™ 75364 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
1056
leeftijd icoon
9+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2024
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75364
lego insiders punten icoon
787
punten

Bouw een universele avontuur met de LEGO® Star Wars™ New Republic E-wing™ vs. Shin Hati's Starfighter (75364) bouwset!

Stap in de wereld van Star Wars en ga de uitdaging aan met deze spectaculaire bouwset. Kinderen vanaf 9 jaar kunnen zich helemaal uitleven met het bouwen van 2 ruimteschepen uit Star Wars: Ahsoka. Gedetailleerde bouwmodellen van de New Republic E-wing en Shin Hati's Starfighter zullen zowel jongeren als volwassenen versteld doen staan!

Elk ruimteschip beschikt over een stoere cockpit die open kan, 2 noppenschieters en zelfs ruimte om wapens op te bergen. De E-wing starfighter heeft zelfs een extra verrassing achter de cockpit - een plek voor kapitein Porters droid! En alsof dat nog niet genoeg is, heeft hij ook nog een intrekbaar landingsgestel.

Maar dat is niet alles! Om het bouwproces nog leuker te maken, kun je de LEGO Builder app downloaden. Zoom in en draai het echte bouwmodel in 3D terwijl je bouwt. Je kunt zelfs je voortgang opslaan en bijhouden. Een handige digitale tool die ervoor zorgt dat je altijd precies weet waar je bent gebleven.

Met LEGO® Star Wars™ bouwsets kunnen de mogelijkheden eindeloos zijn. Sinds 1999 maakt de LEGO Groep beroemde ruimteschepen, voertuigen, locaties en personages uit het Star Wars universum na. Ontdek ons ruime assortiment met coole cadeautips voor Star Wars fans van alle leeftijden. Of je nu een jonge Jedi in training bent of een doorgewinterde Star Wars liefhebber, er is voor ieder wat wils.

Laat je fantasie de vrije loop en herbeleef spannende achtervolgingen en gevechten met de New Republic E-wing en Shin Hati's Starfighter. Met 4 LEGO minifiguren, waaronder Baylan Skoll en Shin Hati met lichtzwaarden, Morgan Elsbeth en kapitein Porter met een blasterpistool, en een New Republic Astromech Droid, kun je je eigen verhalen bedenken en de strijd tussen het goede en het kwade navertellen.

De New Republic E-wing is niet zomaar een ruimteschip. Hij heeft een cockpit die open kan en plaats biedt aan een LEGO minifiguur. Daaronder is er ruimte om een blasterpistool op te bergen en achter de cockpit is er zelfs een speciale plaats voor de droid. Met zijn 2 noppenschieters en intrekbaar landingsgestel is hij klaar voor actie!

Maar ook Shin Hati's Starfighter is niet te onderschatten. Met zijn openende cockpit, 2 noppenschieters en opslagruimte voor lichtzwaarden en een blasterpistool, is hij een geduchte tegenstander! Wie zal de strijd winnen? De keuze is aan jou!

Deze 1056-delige bouwset is een perfect cadeau voor kinderen vanaf 9 jaar. Geef het voor een verjaardag, de feestdagen of gewoon zomaar aan een echte Star Wars fan. Ze zullen urenlang speelplezier beleven aan het bouwen en spelen met deze indrukwekkende ruimteschepen.

Het bouwmodel van de New Republic E-wing starfighter is ongeveer 10 cm hoog, 27 cm lang en 24 cm breed. Een mooi formaat om neer te zetten en te bewonderen! Maar deze set biedt nog meer. Met de intuïtieve instructies in de LEGO Builder app kun je inzoomen en digitale 3D-versies van de echte bouwmodellen draaien. Een nieuwe manier van bouwen die voor nog meer plezier zorgt!

LEGO® Star Wars™ bouwsets zijn niet alleen voor kinderen. Ook volwassen Star Wars fans kunnen genieten van het bouwen en verzamelen van deze iconische modellen. Bouw beroemde scènes na, bedenk je eigen verhalen en zet de bouwbare modellen op een mooi plekje neer. Met LEGO® Star Wars™ wordt elke dag een intergalactisch avontuur!

Bij de LEGO Groep staat kwaliteit voorop. Onze LEGO® onderdelen voldoen aan strikte kwaliteitsnormen, zodat ze eenvoudig en stevig op elkaar passen en robuuste modellen opleveren. Veiligheid is ook een prioriteit. Onze onderdelen worden uitgebreid getest en voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen. Zo kun je met een gerust hart bouwen en spelen!

Ben je klaar voor een galactische achtervolging? Bestel vandaag nog de LEGO® Star Wars™ New Republic E-wing™ vs. Shin Hati's Starfighter (75364) bouwset en laat het avontuur beginnen!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:27

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set75097

LEGO® Star Wars™ adventkalender

foto van lego set75112

General Grievous™

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.