Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Rebellenbasis op Yavin 4 75365

Herbeleef het Star Wars avontuur met de LEGO Rebellenbasis op Yavin 4 (75365) set! Ontdek de spannende wereld van de Rebellenbasis en speel iconische momenten na. Inclusief kamers, noppenschieters, een boom met uitkijktoren en een Y-wing starfighter. Met 12 LEGO Star Wars personages en accessoires. Bouwplezier voor jong en oud. Perfect cadeau voor Star Wars fans. Verzamel alle LEGO Star Wars sets en bouw je eigen Star Wars universum.

Waar is LEGO Rebellenbasis op Yavin 4 75365 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
1066
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2025
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75365
lego insiders punten icoon
1275
punten

Beleef het Star Wars avontuur opnieuw met de LEGO® Rebellenbasis op Yavin 4 (75365) set! Deze set is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 8 jaar en is perfect om onvergetelijke momenten uit Star Wars: A New Hope na te spelen. Ontdek de spannende wereld van de Rebellenbasis op Yavin 4 en beleef avonturen met de iconische Star Wars personages.

In deze set vind je verschillende kamers en elementen die rechtstreeks uit de film komen. Zo is er een commandokamer waar belangrijke strategieën bedacht worden, een briefingruimte waar piloten worden voorbereid op missies en een podium voor medailleceremonies. Ook zijn er 2 draaibare noppenschieters om de vijanden op afstand te houden en een bouwbare boom met een uitkijktoren voor een beter overzicht van het slagveld.

Daarnaast bevat de set ook een Y-wing starfighter met 2 schieters met veermechanisme. Stap in de cockpit, neem plaats achter het stuur en maak je klaar voor de ruimtegevechten! Met de bouwbare navigatielichten, ladder en servicekar met opbergruimte voor gereedschap ben je altijd goed voorbereid.

Maar dat is nog niet alles! Deze set bevat maar liefst 12 LEGO Star Wars personages, waaronder een minifiguur van Garven Dreis (Red Leader) die nieuw is vanaf augustus 2023 en een R2-BHD LEGO droidfiguur. Daarnaast zijn er ook accessoires zoals medailles voor Luke Skywalker en Han Solo. Met al deze personages en accessoires kun je klassieke scènes tot leven brengen en je eigen Star Wars avonturen bedenken.

Het bouwen van deze set is niet alleen leuk, maar ook een geweldige activiteit om samen met vrienden en familie te doen. En met de LEGO Builder app wordt het bouwproces nog leuker! Gebruik de zoom- en draaifuncties om alle details van de set te bekijken en sla je voortgang op. Met deze app wordt bouwen een creatieve ervaring die je nooit meer wilt vergeten.

De LEGO Rebellenbasis op Yavin 4 (75365) set maakt deel uit van een reeks LEGO Star Wars sets en is het perfecte cadeau voor familie of vrienden die fan zijn van de klassieke Star Wars saga. Met maar liefst 1067 onderdelen zal deze set zorgen voor urenlang speelplezier en avontuur. Geef het cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een speciale gelegenheid en maak iemand blij met zijn of haar eigen Star Wars collectie.

Deze modulaire set is ca. 31 cm hoog, 49 cm breed en 20 cm diep en is ontworpen om samen met vrienden en familie te bouwen. Volg de intuïtieve instructies en geniet van het creatieve bouwproces. Met de LEGO Builder app word je stap voor stap begeleid en heb je de mogelijkheid om de modellen in 3D te bekijken en je voortgang bij te houden.

Met LEGO Star Wars sets kunnen niet alleen kinderen, maar ook volwassenen hun passie voor de Star Wars saga tot leven brengen. Speel bekende scènes na, bedenk je eigen avonturen en zet de bouwmodellen op een mooie plek neer. De kwaliteit van LEGO stenen is gegarandeerd, want sinds 1958 voldoen ze aan strikte industrienormen om ervoor te zorgen dat ze consistent en stevig op elkaar passen. Veiligheid staat hierbij altijd voorop, daarom worden LEGO onderdelen uitgebreid getest om te voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Kortom, met de LEGO Rebellenbasis op Yavin 4 (75365) set kunnen jong en oud het Star Wars avontuur herbeleven. Verzamel alle LEGO Star Wars sets en bouw je eigen Star Wars universum!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:27

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5005659

Star Wars™ Ideas Book

foto van lego set75144

Snowspeeder™

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.