Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO® Star Wars™ adventkalender 2023 75366

Maak je klaar voor een feestelijke kerst met de LEGO® Star Wars™ adventkalender 75366! Deze kalender zit vol personages, minimodellen en accessoires om avonturen uit verschillende Star Wars films na te spelen. Combineer de set met andere LEGO Star Wars sets voor eindeloos bouwplezier. Laat je fantasie de vrije loop en creëer spannende verhalen in het Star Wars universum. Bestel vandaag nog en beleef een magische kerst vol spanning en avontuur!

Waar is LEGO LEGO® Star Wars™ adventkalender 2023 75366 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
320
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75366
lego insiders punten icoon
199
punten

Maak je klaar voor een feestelijke kerst met de LEGO® Star Wars™ adventkalender voor 2023 (75366)! Deze geweldige kalender zit boordevol personages, minimodellen en accessoires waarmee je de spannende avonturen uit Star Wars: Return of the Jedi, Star Wars: The Clone Wars en Star Wars: The Bad Batch kunt naspelen. En het beste van alles is dat je deze set kunt combineren met andere LEGO Star Wars sets voor eindeloos bouwplezier!

Laat de feestdagen sprankelen
Open elke dag een nieuw vakje van de adventkalender en ontdek de verrassing die erachter zit. Met 8 LEGO Star Wars personages, zoals Keizer Palpatine in een kerstoutfit, een schattige Ewok en een grappige Pit Droid, zul je je zeker vermaken. En wat dacht je van een Gonk Droid verkleed als rendier en Omega die op een slee rijdt? Dit is het perfecte cadeau voor Star Wars fans van 6 jaar en ouder! En alsof dat nog niet genoeg is, bevat de kalender ook 15 geweldige minimodellen, waaronder The Justifier, een STAP speeder, de Mandalorians N-1 Starfighter, het Clone Command Center en een Ewok dorp. Laat je fantasie de vrije loop en bedenk de meest spannende verhalen!

Een universum vol mogelijkheden
De LEGO Groep maakt al sinds 1999 de meest fantastische ruimteschepen, voertuigen, locaties en personages uit het Star Wars universum. Met deze adventkalender heb je eindeloze mogelijkheden om je eigen Star Wars verhalen te creëren en de sets te combineren met andere LEGO Star Wars bouwsets. Of je nu een fan bent van Luke Skywalker, Darth Vader of Rey, er is altijd een set die bij jou past.

Nieuwsgierig naar meer?
De LEGO® Star Wars™ adventkalender 2023 (75366) is dé perfecte manier om de kerstsfeer in huis te halen tijdens de decembermaand. Met 8 geweldige personages, waaronder keizer Palpatine, een Ewok en een Pit Droid in kerstoutfits, een Gonk Droid verkleed als rendier, Omega met een slee, een 212th Clone Trooper, een B-1 Battle Droid en prinses Leia, zit je altijd goed. Maar dat is nog niet alles! Naast de personages bevat de set ook 10 geweldige minimodellen van voertuigen, zoals The Justifier, de Mandalorians N-1 Starfighter, een turbotank, STAP speeder, AAT, Imperial Shuttle, AT-ST, speederbike, Imperial Star Destroyer en Ewok glider. En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je ook nog 5 andere minimodellen, namelijk een Clone Command Center, Ewok dorp, Endor bunker, Endor schildbeschermer en de keizerstroon.

De 320-delige LEGO® Star Wars™ adventkalender is het perfecte cadeau voor kinderen vanaf 6 jaar. De bouwsets van LEGO Star Wars zijn geschikt voor alle leeftijden en bieden eindeloos bouwplezier. Met de LEGO onderdelen van topkwaliteit weet je zeker dat je creaties stevig in elkaar zitten en lang meegaan. En niet te vergeten, de LEGO onderdelen voldoen aan strenge veiligheidsnormen, zodat je met een gerust hart kunt genieten van het bouwen en spelen met je favoriete Star Wars personages.

Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog de LEGO® Star Wars™ adventkalender voor 2023 (75366) en beleef een magische kerst vol spanning en avontuur. May the Force be with you!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:27

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set75160

U-Wing™ Microfighter

foto van lego set75179

Kylo Ren's TIE Fighter™

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.