Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Chewbacca™ 75371

Vier de 40e verjaardag van Star Wars: Return of the Jedi met de LEGO® Star Wars™ Chewbacca (75371) displayfiguur. Bouw een indrukwekkende 46 cm hoge Chewbacca met een bowcaster en displaystandaard. Deze 2319-delige set is perfect voor volwassen Star Wars fans en verzamelaars. Bouw, pronk en maak je Star Wars collectie compleet!

Waar is LEGO Chewbacca™ 75371 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
2319
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2025
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75371
lego insiders punten icoon
1575
punten

Vier de 40e verjaardag van Star Wars: Return of the Jedi met de LEGO® Star Wars™ Chewbacca (75371) displayfiguur. Breng een eerbetoon aan deze legendarische Wookiee door zijn harige lichaam in LEGO stijl na te bootsen en zijn bandolier en gigantische bowcaster te bouwen. Dit indrukwekkende LEGO figuur is ongeveer 46 cm hoog en wordt geleverd met een ingebouwde displaystandaard. Daarnaast bevat de set een Chewbacca LEGO minifiguur met een noppenschietende bowcaster.

Deze LEGO set biedt je een boeiende bouwervaring. In de doos en in de LEGO Builder app vind je gemakkelijk te volgen instructies om je door elke stap van het bouwproces te leiden. Laat je creativiteit de vrije loop en zet je trots neer.

Stap in een universum vol mogelijkheden. Lang geleden begon het allemaal in een sterrenstelsel hier ver, ver vandaan. Nu kun je de saga voortzetten in je eigen huis met de LEGO Star Wars sets voor volwassenen. Ontdek prachtige cadeaus voor een verjaardag of de feestdagen, speciaal voor echte Star Wars fans.

De LEGO® Star Wars™ Chewbacca figuur (75371) is ontworpen om gezien te worden. Deze bouwbare Chewbacca is niet-verstelbaar en wordt geleverd met een bowcaster en een ingebouwde displaystandaard. Daarnaast bevat de set ook een plaatje met informatie over het personage. Plaats de bijbehorende Chewbacca LEGO minifiguur naast het informatieplaatje voor een complete display.

Met deze LEGO set kun je bouwen en verzamelen. Het bouwbare Chewbacca model maakt deel uit van een reeks LEGO Star Wars figuren om te verzamelen, waaronder ook de 75308 R2-D2. Voeg deze iconische personages toe aan je verzameling en maak indruk op je vrienden.

Ben je op zoek naar een cadeautip? Verwen jezelf of geef deze 2319-delige set cadeau aan een volwassen Star Wars fan of verzamelaar. Deze gedetailleerde LEGO set is perfect voor een verjaardag of de feestdagen en zal zeker gewaardeerd worden door elke Star Wars liefhebber.

Deze bouwbare Chewbacca figuur is ontworpen om indruk te maken. Met zijn hoogte van ongeveer 46 cm zal hij zeker de aandacht trekken in elke kamer. Laat zien dat je een echte Star Wars fan bent en pronk met deze imposante LEGO creatie.

De stapsgewijze instructies in de doos en in de LEGO Builder app maken het bouwproces eenvoudig en duidelijk. Volg de afbeeldingen en zie hoe jouw Chewbacca tot leven komt. Het bouwen van deze LEGO set is een ontspannende en creatieve activiteit waar je van zult genieten.

LEGO Star Wars sets voor volwassenen zijn speciaal ontworpen voor jou, de kritische hobbyist die graag met ontspannende, creatieve projecten bezig is. Van een sterrenstelsel hier ver, ver vandaan tot in jouw huiskamer, de LEGO Star Wars sets brengen het galactische avontuur naar jou toe.

Bij LEGO staat kwaliteit gegarandeerd. Alle stenen en onderdelen voldoen aan hoge industrienormen, zodat ze eenvoudig en stevig op elkaar passen en robuuste modellen opleveren. Je kunt erop vertrouwen dat jouw LEGO bouwwerk lang meegaat.

Veiligheid staat voorop bij LEGO. Alle LEGO onderdelen worden grondig getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen. Ze worden blootgesteld aan verschillende omstandigheden, zoals gooien, verhitten, pletten en draaien, om ervoor te zorgen dat ze veilig zijn voor jou en je gezin.

Dompel jezelf onder in het Star Wars universum en bouw je eigen legendarische Wookiee met de LEGO Star Wars Chewbacca (75371) displayfiguur. Ga aan de slag met deze ultieme bouwervaring en creëer een pronkstuk waar je trots op kunt zijn. Bestel deze LEGO set nu en maak je Star Wars collectie compleet!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:27

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set75302

Imperial Shuttle™

foto van lego set75019

AT-TE™

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.