Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO The Onyx Cinder 75374

Stap aan boord van The Onyx Cinder (75374) en beleef je eigen Star Wars avonturen met dit gedetailleerde LEGO brick starship. Met roterende motoren, stud shooters en een grijpklauw, is dit ruimteschip klaar voor actie. Geschikt voor fans en verzamelaars van 10 jaar en ouder. Laat je fantasie de vrije loop en word de held van je eigen Star Wars verhaal.

Waar is LEGO The Onyx Cinder 75374 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
1325
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75374
lego insiders punten icoon
910
punten

Stap aan boord van The Onyx Cinder (75374) en beleef je eigen Star Wars avonturen! Deze gedetailleerde LEGO® brick starship is het perfecte speelgoed voor jonge en volwassen fans van het Star Wars universum. Met roterende motoren voor opstijgen en landen, 2 stud shooters, 2 roterende turrets met elk 2 stud shooters, en een grijpklauw, is dit ruimteschip klaar voor actie.

Het interieur van The Onyx Cinder biedt plaats aan alle 5 LEGO Star Wars personages die bij de set zijn inbegrepen. Zo vind je de dappere Jod LEGO minifigure in de cockpit, terwijl Wim, Fern, KB en Neel comfortabel in het passagiersgedeelte kunnen zitten. Bewaar de 4 bouwbare zaklampen en andere lading veilig in de opbergvakken. Vergeet niet om een kijkje te nemen bij de keukentafel en het bed aan boord, samen met accessoires zoals fruit en een walkie-talkie om creatief spel te stimuleren.

Als je op zoek bent naar een geweldig cadeau voor Star Wars liefhebbers en verzamelaars van Star Wars memorabilia van 10 jaar en ouder, dan is deze LEGO set precies wat je zoekt. De stapsgewijze instructies zorgen ervoor dat je het ruimteschip eenvoudig in elkaar kunt zetten. En met de LEGO Builder app kun je digitaal zoomen en roteren voor een nog meeslepender ervaring.

Laat je fantasie de vrije loop en beleef spannende avonturen in een sterrenstelsel ver, ver weg. De kracht van The Onyx Cinder ligt in jouw handen - word de held van je eigen Star Wars: Skeleton Crew verhaal!

Laatste update: 2024-07-31 16:22:35

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.