Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Tantive IV™ 75376

Herbeleef de spanning van Star Wars: A New Hope met LEGO set 75376. Bouw het ruimteschip Tantive IV met deze mid-scale LEGO Star Wars Starship Collection. Voeg de naamplaat en jubileumsteen toe voor een opvallend displaymodel. Met de LEGO Builder-app kun je je creaties tot leven brengen en delen met andere fans. Bestel nu en ontdek de kracht van de Force!

Waar is LEGO Tantive IV™ 75376 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
654
leeftijd icoon
18+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75376
lego insiders punten icoon
520
punten

Beleef de spanning opnieuw die je voelde toen je de openingsscène van Star Wars: A New Hope zag met deze bouwbare LEGO®-steenmodel van het ruimteschip Tantive IV. Voel de kracht van je creatieve kracht terwijl je direct herkenbare details van een iconisch ruimteschip vastlegt, voor het eerst gezien toen het werd achtervolgd door een Star Destroyer. Plaats je Star Wars™-voertuig op de bouwbare standaard en voeg de naamplaat en een LEGO Star Wars 25e jubileumsteen toe om een opvallend middelpunt te creëren.

Dit bouwbare displaymodel maakt deel uit van de mid-scale LEGO Star Wars Starship Collection. Het is een leuk cadeau voor jezelf of voor andere Star Wars-fans en verzamelaars van memorabilia.

Een unieke LEGO Star Wars-set voor volwassenen, de Tantive IV biedt een lonende creatieve bouwervaring die nog leuker kan worden gemaakt met de LEGO Builder-app. De app stelt je in staat om in te zoomen en je bouwwerken op het scherm in 3D te draaien, je voortgang bij te houden en al je sets op één plek op te slaan.

Ben jij klaar om de heldhaftige avonturen van Star Wars tot leven te brengen? Met de LEGO set 75376 kun je de spanning en sensatie van de iconische Tantive IV starship herbeleven. Dit unieke bouwproject biedt urenlang plezier voor zowel jongeren als volwassenen.

Stap in de wereld van Star Wars en voel de kracht van de creatie terwijl je dit meesterwerk van LEGO bouwt. Met oog voor detail en vakmanschap, vang je alle herkenbare elementen van de Tantive IV starship. Beleef het intense gevecht tussen de Tantive IV en de Star Destroyer opnieuw en herbeleef de scènes die je hart sneller deden kloppen.

De 75376 LEGO set is niet zomaar een bouwpakket, het is een ervaring op zich. Met de bijgeleverde bouwbare standaard geef je jouw Star Wars voertuig een ereplekje in je kamer. Voeg de naamplaat en het LEGO Star Wars 25e jubileumsteen toe om je bouwwerk compleet te maken en alle aandacht te trekken van iedereen die je kamer binnenkomt.

Maar de avonturen stoppen hier niet. Met de LEGO Builder-app kun je je bouwsels tot leven brengen op je smartphone of tablet. Zoom in, draai ze rond en bewonder je creaties vanuit elke hoek. Hou je voortgang bij, deel je foto's online en ontdek andere creaties van LEGO Star Wars-fans over de hele wereld. De mogelijkheden zijn eindeloos met de LEGO Builder-app.

De Tantive IV set is meer dan alleen een bouwproject, het is ook een eerbetoon aan de 25e verjaardag van LEGO Star Wars. Met de speciale LEGO Star Wars 25e jubileumsteen maak je jouw bouwwerk extra bijzonder en laat je zien dat je een echte Star Wars-fan bent. Een must-have voor elke verzamelaar van Star Wars-memorabilia.

Dit is geen speelgoed, dit is kunst. De Tantive IV LEGO set is gemaakt voor de echte creatievelingen, jong en oud. Laat je verbeelding de vrije loop en bouw een meesterwerk waar je trots op kunt zijn. Dit is geen gewone bouwset, dit is een kans om je creatieve kracht te laten zien en te bewijzen dat je een echte Star Wars-fan bent.

Dus waar wacht je nog op? Verken het sterrenstelsel, trotseer de ruimte en beleef de avonturen van Star Wars met de 75376 LEGO set. De ultieme bouwervaring voor jongeren en volwassenen. Voel de kracht van de Force in je handen terwijl je de Tantive IV tot leven brengt. Grijp deze kans om de held te zijn in je eigen Star Wars-verhaal.

Bestel nu de LEGO set 75376 en zet de eerste stap naar een levenslange liefde voor bouwen en Star Wars. Laat je verrassen door de eindeloze mogelijkheden van LEGO en ontdek de magie van de Force. Koester je bouwwerk en geniet van het plezier dat het je zal brengen. May the Force be with you!

Laatste update: 2024-01-30 19:23:00

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.