Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO R2-D2™ 75379

Bouw en display je eigen R2-D2 droid met LEGO set 75379. Deze set bevat een draaibare kop, bevestigbaar derde been en verschillende gereedschappen. Inclusief R2-D2 LEGO minifiguur, Darth Malak minifiguur en informatieplaatje. Geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar en ideaal voor Star Wars fans en verzamelaars.

Waar is LEGO R2-D2™ 75379 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
1050
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75379
lego insiders punten icoon
650
punten

Laat kinderen hun liefde voor de meest geliefde droid in het Star Wars™-heelal opbouwen met deze LEGO®-set van R2-D2 (75379). Dit speelse bouw- en displaymodel, geschikt voor jongens en meisjes vanaf 10 jaar, zit boordevol authentieke kenmerken, zodat ze klassieke momenten en originele fantasieverhalen kunnen naspelen. En dit allemaal met LEGO stenen!



Dit verzamelobject en speelgoed voor kinderen is voorzien van een draaibare kop van R2-D2 met een bereik van 360 graden, een bevestigbaar derde been, een opzetbare periscoop en verschillende gereedschappen om te bevestigen. Zo kunnen jonge bouwers zich urenlang vermaken met het aanpassen en perfectioneren van hun eigen R2-D2-creatie.



Maar dat is nog niet alles! Deze LEGO-set wordt geleverd met een R2-D2 LEGO minifiguur, een speciale LEGO Star Wars 25e verjaardagsminifiguur van Darth Malak met een lightsaber en een displaystandaard, plus een informatieplaatje over R2-D2. Hiermee creëer je niet alleen een indrukwekkende display, maar voeg je ook waarde toe aan je LEGO Star Wars-verzameling door deze unieke minifiguren toe te voegen.



Of je nu een Star Wars-fan bent of een verzamelaar van Star Wars-memorabilia, deze set is een opwindend cadeau. De set wordt geleverd met stapsgewijze instructies, zodat jonge bouwers zich geen zorgen hoeven te maken over het bouwproces. En als extraatje kunnen ze de LEGO Builder-app gebruiken voor tools om in te zoomen en te draaien, waardoor hun creatieve ervaring naar een hoger niveau wordt getild.



Met LEGO-set 75379 kunnen Star Wars-liefhebbers van alle leeftijden hun passie voor het Star Wars-heelal tot leven brengen door zelf een iconisch personage te bouwen. De set biedt niet alleen urenlang bouw- en speelplezier, maar kan ook dienen als een geweldige decoratie voor je kamer of kantoor. Geef je innerlijke Jedi de ruimte om te bloeien en laat je fantasie de vrije loop terwijl je de puzzelstukjes van deze LEGO-set tot een prachtig geheel samenvoegt.



Dus waar wacht je nog op? Ga de uitdaging aan en bouw je eigen R2-D2 met LEGO-set 75379. Geloof ons, de voldoening die je voelt wanneer je het voltooide model voor je hebt staan, zal het zweet en de moeite meer dan waard zijn. Bestel vandaag nog en begin aan het avontuur!



Haal een stukje Star Wars-magie in huis met deze LEGO-set van R2-D2 (75379). Je hoeft geen Jedi-krachten te hebben om deze droid tot leven te brengen - alles wat je nodig hebt zijn je creativiteit, doorzettingsvermogen en de bijgeleverde LEGO-blokjes. Maak van R2-D2 je nieuwe metgezel en laat de kracht van de Force door je heen stromen terwijl je samen de meest epische avonturen beleeft.



Met LEGO-set 75379 ben jij de regisseur van je eigen Star Wars-verhaal. Bouw en herbouw R2-D2 keer op keer, verzin nieuwe functies en accessoires voor deze geliefde droid en breng je creaties tot leven met behulp van je verbeeldingskracht. Of je nu een ervaren LEGO-bouwer bent of nog maar net begint, deze set biedt eindeloze mogelijkheden voor speelplezier en creatieve expressie.



Maar LEGO-set 75379 is niet alleen voor kinderen - ook volwassen fans van Star Wars kunnen genieten van deze bouwervaring. Herbeleef je favoriete momenten uit de Star Wars-films terwijl je R2-D2 in elkaar zet. Of voeg deze set toe aan je Star Wars-verzameling en pronk met je LEGO-bouwkunsten aan al je vrienden. Met zijn gedetailleerde ontwerp en authentieke kenmerken is R2-D2 een pronkstuk dat niet mag ontbreken in de collectie van elke Star Wars-liefhebber.



Dus waar wacht je nog op? Duik in het Star Wars-avontuur en laat je creativiteit de vrije loop met LEGO-set 75379. Of je nu een jonge Padawan bent die net begint aan zijn LEGO-reis of een ervaren Jedi-meester, deze set is een must-have voor iedereen die van LEGO en Star Wars houdt. Ga op zoek naar die ontbrekende LEGO-stukjes, pak je lightsaber en begin met bouwen!

Laatste update: 2024-01-30 19:04:57

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.