Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO De Crimson Firehawk™ 75384

Bouw je eigen avonturen in het LEGO Star Wars universum met de Crimson Firehawk startset. Stap aan boord van het ruimteschip en neem het bevel over als de dappere jedi's Nash Durango en Nubs. De set bevat ook een speeder bike en een marktplaats. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en ouder. Combineer de set met de Tenoo Jedi tempel voor nog meer speelplezier. Laat je verbeelding de vrije loop en beleef spannende avonturen in het Star Wars universum.

Waar is LEGO De Crimson Firehawk™ 75384 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
136
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75384
lego insiders punten icoon
325
punten

Ben jij een grote fan van Star Wars en LEGO? Dan is deze LEGO set echt iets voor jou! Laat je creativiteit de vrije loop en bouw jouw eigen avonturen in het LEGO Star Wars universum met de Crimson Firehawk startset. Deze set is speciaal ontworpen voor kinderen van 4 jaar en ouder, maar ook volwassen Star Wars fans zullen hier veel plezier aan beleven.



Stap aan boord van het ruimteschip Crimson Firehawk en neem het bevel over als de dappere jedi's Nash Durango en Nubs. Met de RJ-83 droidfiguur aan je zijde ben je klaar om elke missie aan te kunnen. Het ruimteschip heeft een handige startsteenbasis, zodat je gelijk aan de slag kunt. In de cockpit is genoeg ruimte voor alle drie de LEGO minifiguren.



Maar dat is niet alles! Bij deze set krijg je ook een bouwbare speeder bike waarmee je snel over het slagveld kunt racen. De speeder bike past zelfs in het ruimteschip, zodat je hem altijd bij de hand hebt. En alsof dat nog niet genoeg is, bevat de set ook een kleine marktplaats waar je allerlei spannende handelsavonturen kunt beleven.



De instructies zijn super makkelijk te volgen, zelfs als je nog niet kunt lezen. De afbeeldingen laten stap voor stap zien hoe je het ruimteschip en de speeder bike moet bouwen. En voor het ultieme bouwplezier is er ook nog de LEGO Builder app. Hiermee kun je het model tijdens het bouwen 3D visualiseren. Zoom in en draai het model rond om het vanuit alle hoeken te bekijken. Vraag anders even hulp aan een volwassene of een oudere broer of zus.



Deze LEGO set is niet alleen ontzettend leuk om zelf mee te spelen, maar ook een geweldig cadeau voor elke Star Wars fan. Ben je al bekend met de Star Wars: Young Jedi Adventures serie? Dan kun je deze set perfect combineren met de Tenoo Jedi tempel set (75358, apart verkrijgbaar). Bouw jouw eigen Jedi tempel en beleef oneindig veel avonturen in het Star Wars universum.



Wacht niet langer en ga aan de slag met de LEGO Star Wars Crimson Firehawk startset. Laat jouw verbeelding de vrije loop en beleef de meest spannende avonturen in een sterrenstelsel ver hier vandaan. May the Force be with you!

Laatste update: 2024-01-11 22:24:43

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set854186

Ahsoka Tano™ sleutelhanger

foto van lego set75005

Rancor™ Pit

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.