Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Boarding the Tantive IV™ 75387

Beleef het legendarische moment waarop Darth Vader en zijn Stormtroopers de Tantive IV enteren in Star Wars: A New Hope met LEGO set 75387. Deze set bevat een gedetailleerde replica van de corridor binnenin de Tantive IV, inclusief 7 minifiguren en een speciale jubileum minifiguur. Bouw de Tantive IV, speel epische gevechten na en creëer je eigen Star Wars avonturen. Verzamel alle minifiguren en bouwsets uit de LEGO Star Wars collectie om je eigen Star Wars universum te maken. Bestel nu, want deze exclusieve set is maar voor een beperkte tijd verkrijgbaar!

Waar is LEGO Boarding the Tantive IV™ 75387 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
502
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75387
lego insiders punten icoon
357
punten

Beleef opnieuw het moment waarop Darth Vader en zijn Stormtroopers de Tantive IV enteren in Star Wars: A New Hope met deze bouwset (setnummer 75387) voor kinderen vanaf 8 jaar en ouder. Deze set bevat een gedetailleerde replica van de corridor binnenin de Tantive IV, waar Darth Vader's Stormtroopers het opnemen tegen de Rebel Fleet Troopers van Captain Antilles. Met behulp van hendels kunnen de deuren worden 'opgeblazen' en kunnen personages worden omvergeworpen tijdens het gevecht. Connectoren maken het mogelijk om een andere set 75387 (apart verkrijgbaar) toe te voegen om de corridor uit te breiden.

Deze verzamelbare LEGO Star Wars speelset bestaat uit maar liefst 7 minifiguren, waaronder Darth Vader, 2 Stormtroopers, 2 Rebel Fleet Troopers en Captain Antilles, allemaal voorzien van accessoires voor actiespel. Deze set is het perfecte cadeau voor jonge fans en verzamelaars van Star Wars memorabilia. Bovendien bevat de bouwset ook een speciale LEGO Star Wars 25e jubileum minifiguur van ARC Trooper Fives, compleet met een displaystandaard.

Stap in de schoenen van Darth Vader en zijn trouwe Stormtroopers en herbeleef de spannende scènes uit Star Wars: A New Hope. Bouw de Tantive IV na tot in detail en speel de epische gevechten tussen de Dark Side en de Rebel Alliance na. Gebruik de hendels om de deur van de corridor "open te blazen" en de Rebel Fleet Troopers te laten struikelen. Wie zal er uiteindelijk zegevieren in dit eindeloze gevecht?

Deze LEGO Star Wars set biedt niet alleen urenlang speelplezier, maar is ook een geweldige toevoeging aan je Star Wars verzameling. De bouwset bevat bekende personages zoals Darth Vader en de Stormtroopers, maar ook minder bekende figuren zoals Captain Antilles en de Rebel Fleet Troopers. Iedere minifiguur is tot in detail vormgegeven en voorzien van unieke accessoires, zodat je ze helemaal kunt laten opgaan in je eigen Star Wars avonturen.

Met de LEGO Star Wars 25e jubileum minifiguur van ARC Trooper Fives haal je een exclusieve en zeer gewilde minifiguur in huis. Deze speciale versie van ARC Trooper Fives is alleen verkrijgbaar in deze bouwset en wordt geleverd met een displaystandaard. Geef deze minifiguur een prominente plek in je Star Wars collectie en vier het 25-jarig bestaan van LEGO Star Wars in stijl!

De bouwset heeft niet alleen oog voor detail, maar ook voor kwaliteit. De LEGO stenen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en bieden een stevige basis voor het bouwen van de Tantive IV en het creëren van je eigen Star Wars avonturen. Met de duidelijke bouwinstructies kun je eenvoudig aan de slag en al snel het eindresultaat bewonderen.

Maak de LEGO Star Wars beleving compleet door meerdere sets 75387 aan elkaar te koppelen. Breid de corridor uit en creëer je eigen Tantive IV interieur. Speel de iconische scènes na uit Star Wars: A New Hope en laat je fantasie de vrije loop. Verzamel alle minifiguren en bouwsets uit de LEGO Star Wars collectie om je eigen Star Wars universum te creëren.

Of je nu een jonge fan bent die net begint met bouwen of een ervaren LEGO bouwer bent, deze set biedt voor ieder wat wils. Geniet van het bouwen van de Tantive IV en laat je creativiteit de vrije loop. Speel spannende gevechten na met de minifiguren en beleef eindeloos speelplezier. Breid je LEGO Star Wars collectie uit met deze unieke bouwset en laat de Force met je zijn!

Let op: deze exclusieve LEGO Star Wars set (setnummer 75387) is alleen verkrijgbaar voor een beperkte tijd. Wees er snel bij en bestel jouw exemplaar vandaag nog. May the Force be with you!

Laatste update: 2024-01-30 19:03:54

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.