Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Jedi Bob's Starfighter 75388

Stap in de wereld van LEGO Star Wars met Jedi Bob's Starfighter (75388). Deze set bevat een starfighter met vele leuke accessoires en minifiguren. Perfect als verjaardagscadeau voor kinderen vanaf 8 jaar. Verken het universum, bestrijd het kwaad en maak eindeloos veel avonturen in de ruimte met deze LEGO set.

Waar is LEGO Jedi Bob's Starfighter 75388 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
305
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
01-08-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75388
lego insiders punten icoon
260
punten

Stap in de wereld van LEGO® Star Wars™ en ontdek een mysterieus personage uit een set uit 2002 met Jedi Bob's Starfighter (75388). Een te gek idee voor een verjaardagscadeau voor jongens, meisjes en fans van 8 jaar en ouder. Deze LEGO Star Wars bouwset bevat een starfighter met een cockpit die open kan, 2 veermechanismeschieters en intrekbare landingsgestellen. Beleef spannende avonturen met 2 LEGO Star Wars minifiguren: Jedi Bob en een Ackbar Trooper, samen met een Servo (SR-V0) LEGO droid figuur, zoals gezien in de LEGO Star Wars: Rebuild the Galaxy Disney+ special. Accessoires zoals Jedi Bob's lightsaber, die vastklikt aan de onderkant van het brick-built ruimteschip speelgoed, en een blauwe melkbus en bananelement, die beide kunnen worden opgeborgen in het opbergvak, voegen nog meer plezier toe aan het spel.

Deze verzamelbare bouwset past goed bij de 75389 The Dark Falcon en 75393 TIE Fighter & X-Wing Mash-up sets (apart verkrijgbaar), die ook voertuigen en personages bevatten uit de LEGO Star Wars: Rebuild the Galaxy special.

Stap in de cockpit van Jedi Bob's Starfighter en vlieg door de ruimte op zoek naar avontuur! Help Jedi Bob en de Ackbar Trooper om het universum te verkennen en de krachten van het kwaad te bestrijden. Met de veermechanismeschieters kunnen ze vijandelijke schepen uitschakelen en met de intrekbare landingsgestellen kunnen ze veilig landen op verschillende planeten. Laat je creativiteit de vrije loop en bedenk oneindig veel spannende missies voor deze stoere starfighter.

Verzamel alle LEGO Star Wars sets uit de Rebuild the Galaxy special en bouw je eigen LEGO Star Wars universum. Combineer Jedi Bob's Starfighter met andere voertuigen en personages en creëer je eigen epische verhalen. Ontdek de kracht van de Force en word een echte Jedi ridder!

Met zijn realistische details en coole functies is Jedi Bob's Starfighter een must-have voor elke LEGO Star Wars fan. Geef deze set cadeau aan je vrienden of voeg hem toe aan je eigen verzameling. Ga de strijd aan in een ver galaxy far, far away en beleef eindeloos speelplezier met LEGO Star Wars! May the Force be with you!

Laatste update: 2024-07-25 03:13:21

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.