Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Advent Calendar 2024 75395

Ervaar 25 jaar iconische LEGO Star Wars bouwspeelgoed met de LEGO Star Wars Adventskalender 75395. Ontdek miniatuurversies van bekende voertuigen en personages, inclusief exclusieve minifiguren. De set biedt uren feestelijk plezier voor fans van alle leeftijden en is een perfect cadeau voor de feestdagen. Stap in de wereld van LEGO Star Wars en vier de liefde voor de saga met deze exclusieve set.

Waar is LEGO Advent Calendar 2024 75395 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
368
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
01-09-2024
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75395
lego insiders punten icoon
292
punten

Laat jonge kinderen 25 jaar iconische LEGO® Star Wars™ bouwspeelgoed ervaren - en geef oudere fans een nostalgische reis langs geheugen lane - met de LEGO Star Wars Adventskalender 2024. Dit is een leuke kerstvakantiecadeau voor jongens, meisjes en fans vanaf 6 jaar en ouder. Deze speciale kalender neemt bouwers mee door de geschiedenis van LEGO Star Wars-sets in chronologische volgorde van 1999 tot 2024.

Ontdek miniatuurversies van de allereerste LEGO-gebouwde modellen van iconische voertuigen, van een X-wing tot de Millennium Falcon tot The Crimson Firehawk. Onder de 18 miniatuur bouwwerken vind je ook Darth Vader's Castle en een Minikit uit de eerste Star Wars-videogame. Let op: 5 LEGO Star Wars verzamelbare minifiguren, waaronder Prinses Leia en Luke Skywalker, beiden in feestelijke outfits, en Ahsoka Tano, plus een Super Battle Droid LEGO-figuur.

Met elke dag een verrassing om creatief spel te stimuleren, biedt deze bouwbare speelset uren feestelijk plezier voor kinderen en het hele gezin tijdens het vakantieseizoen. Laat je inspireren door de galactische avonturen en beleef de magie van het Star Wars universum met deze exclusieve LEGO set vol mini bouwwerken en coole minifiguren.

Stap in de wereld van LEGO Star Wars en ontdek de evolutie van de legendarische bouwsets door de jaren heen. Met de LEGO Star Wars Adventskalender 2024 kunnen fans van alle leeftijden 24 dagen lang elke dag een nieuw verrassend bouwproject ontdekken. Met bekende personages en iconische voertuigen is dit de ultieme manier om in de feeststemming te komen en je liefde voor de Star Wars saga te vieren.

Maak je klaar voor een galactisch festijn vol avontuur en bouwplezier met de LEGO Star Wars Adventskalender 75395. Met 18 unieke bouwwerken en 5 exclusieve minifiguren belooft deze set een onvergetelijke ervaring voor zowel jonge fans als volwassen liefhebbers van het Star Wars universum. Laat je verbeelding de vrije loop en creëer je eigen Star Wars verhalen met deze speciale LEGO set.

Laatste update: 2024-05-02 15:35:04

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.