Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Chewbacca™ 75530

Voeg de grote en stoere Chewbacca toe aan je LEGO Star Wars verzameling! Deze 30 cm hoge figuur is verstelbaar en heeft een krachtig wapen.
Perfect voor intens actiespel en een must-have voor elke Star Wars fan.
Bestel vandaag nog en ga de strijd aan met Chewbacca!

Waar is LEGO Chewbacca™ 75530 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 19.9519-09-2024

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
179
leeftijd icoon
8-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75530
lego insiders punten icoon
262
punten

Haal je innerlijke Wookiee naar boven en voeg een grote en stoere Chewbacca toe aan je LEGO® Star Wars verzameling! Deze bouwbare en in allerlei standen verstelbare figuur van meer dan 30 cm hoog is voorzien van 'bont'-decoratie, een gedetailleerd hoofd, een verwijderbare munitieriem en tas en een krachtig bowcasterwapen met veermechanisme en extra munitie.

Niet alleen jonge Wookiee krijgers zullen volop genieten van het spelen van heroïsche gevechten tegen beroemde vijanden, iedere fan van Star Wars zal hier urenlang plezier aan beleven. Draai de ledematen en zet de figuur in allerlei coole standen om zo het gevecht nog realistischer te maken. Als het tijd is om te schieten, is er geen vijand die kan ontsnappen aan de krachtige bowcaster met veermechanisme.

Dankzij de stevige en degelijke constructie, is dit model perfect voor intens actiespel. Speel allerlei spannende avonturen na uit het Star Wars universum en laat je creativiteit de vrije loop. Deze figuur zal gegarandeerd een prominente rol spelen in je Star Wars collectie en is een must-have voor elke fan.

De Chewbacca figuur is niet alleen een geweldige aanvulling op je verzameling, het is ook een geweldig cadeau voor elke fan van Star Wars. Of je nu op zoek bent naar het perfecte verjaardagscadeau of gewoon iets om jezelf te verwennen, Chewbacca zal zeker in de smaak vallen. De gedetailleerde weergave van 'bont'-decoratie en de kenmerkende look maken deze figuur een echte eye-catcher.

Dus waar wacht je nog op? Voeg Chewbacca vandaag nog toe aan je verzameling en ga samen met hem de strijd aan tegen de vijand. May the force be with you!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:08

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 19.95 (24-05-2023) € 19.95 (24-05-2023) € 19.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set75179

Kylo Ren's TIE Fighter™

foto van lego set40658

Millennium Falcon™ kerstdiner

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.