Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Ahsoka Tano™ sleutelhanger 854186

Maak deel uit van het Star Wars universum met de Ahsoka Tano™ sleutelhanger van LEGO®! Deze coole sleutelhanger bevat een miniatuurversie van Ahsoka Tano en is perfect voor fans van 6 jaar en ouder.
Bevestig hem aan je sleutels of rugzak voor een gaaf en handig accessoire.
Bestel vandaag nog!

Waar is LEGO Ahsoka Tano™ sleutelhanger 854186 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 5.9919-09-2024

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
854186
lego insiders punten icoon
45
punten

Word lid van de Jedi orde en waan jezelf in het universum van Star Wars met de Ahsoka Tano™ sleutelhanger (854186) van LEGO®! Deze coole sleutelhanger bevat een miniatuurversie van de dappere Jedi, Ahsoka Tano, die zowel te zien is in Star Wars: The Mandalorian als Star Wars: The Clone Wars. Het is het perfecte cadeau voor echte LEGO Star Wars™ fans van 6 jaar en ouder.

De miniatuur Ahsoka Tano is bevestigd aan een stevige, metalen ketting en ring en kan gemakkelijk aan jouw sleutelhangers of rugzak worden bevestigd. Dit maakt de sleutelhanger niet alleen super gaaf, maar ook zeer handig in gebruik. Zo hoef je nooit meer te zoeken naar je sleutels of rugzak tussen alle anderen!

Het is bovendien een fantastisch cadeau-idee voor iedere fan van LEGO® Star Wars™ bouw- en speelsets. De sleutelhanger is ongeveer 9 cm lang en bevat de karakteristieke kenmerken van Ahsoka Tano, zoals de witte streep op haar blauwe en witte outfit en haar gekartelde lichtsabels. Hierdoor is het net alsof je Ahsoka Tano persoonlijk bij je draagt op al jouw avonturen!

De Ahsoka Tano™ Sleutelhanger van LEGO® is zowel geschikt voor kinderen als volwassenen. Het is een goede manier om je persoonlijkheid en je liefde voor de Star Wars saga te tonen. Of je nu een fan bent van het verhaal van de Mandalorian, of meer geïnteresseerd bent in de avonturen van de jedi uit Star Wars: The Clone Wars, deze sleutelhanger zal jouw enthousiasme voor Star Wars alleen maar vergroten.

Als officiële LEGO® merchandise, heeft deze sleutelhanger alle kwaliteiten waar het speelgoedmerk bekend om staat. Het is gemaakt van de beste materialen en is van hoge kwaliteit, waardoor de sleutelhanger niet alleen cool is om te zien, maar ook lang meegaat. Haal het beste uit jouw sleutels of rugzak en maak thuis en onderweg een statement met deze Ahsoka Tano™ sleutelhanger van LEGO®!

Wil jij ook deel uitmaken van het Star Wars universum en jouw avonturen beginnen als een echte Jedi? Voel dan de kracht van de Force door de Ahsoka Tano™ Sleutelhanger van LEGO® aan jouw sleutels of rugzak te bevestigen. Ontdek nieuwe planeten en ga de strijd aan tegen de duistere krachten die in het universum heersen. Met LEGO® aan je zijde en Ahsoka Tano persoonlijk bij je, ben jij klaar om jouw strijd te beginnen. Bestel vandaag nog de Ahsoka Tano™ Sleutelhanger van LEGO® en maak jezelf klaar om de volgende held te worden in het Star Wars universum!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:39

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 5.99 (29-04-2023) € 5.99 (29-04-2023) € 5.99

Ook aanbevolen:

foto van lego set75160

U-Wing™ Microfighter

foto van lego set75210

Moloch's Landspeeder™

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.