Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Emperor Palpatine™ Key Chain 854289

Voel de kracht van de duistere kant met de LEGO Star Wars Emperor Palpatine Key Chain (854289). Een must-have accessoire voor fans van 6 jaar en ouder. Met een stevige metalen ketting en een LEGO minifiguur van Darth Sidious. Laat je liefde voor Star Wars zien en organiseer je sleutels in stijl.

Waar is LEGO Emperor Palpatine™ Key Chain 854289 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
854289
lego insiders punten icoon
39
punten

Stap in de duistere kant van de Force met de LEGO® Star Wars™ Keizer Palpatine Sleutelhanger (854289) uit set nummer 854289. Een geweldig cadeau-idee voor jongens, meisjes en alle Star Wars fans van 6 jaar en ouder. De sleutelhanger beschikt over een LEGO minifiguur van de boosaardige Keizer, ook wel bekend als Darth Sidious, met een duurzame metalen sleutelhanger en ketting. Bevestig het aan je sleutels of gebruik het om je rugzak of andere tas op te leuken. Deze sleutelhanger maakt deel uit van een spannende assortiment LEGO Star Wars accessoires voor kinderen.

Met deze sleutelhanger kun je overal de kracht van de Sith Lord voelen. Laat je vrienden en collega's zien dat je een ware Star Wars fan bent met deze unieke accessoire. De Keizer Palpatine Sleutelhanger is een must-have voor elke fan van de epische saga.

Dit coole item is perfect om je sleutels te organiseren en te personaliseren. Of je nu op weg bent naar school, werk of een avontuurlijke reis, deze sleutelhanger zorgt ervoor dat je sleutels altijd binnen handbereik zijn. De stevige metalen ketting zorgt ervoor dat je sleutels veilig blijven vastzitten, waar je ook heen gaat.

De LEGO Star Wars Emperor Palpatine Key Chain (854289) is een geweldige toevoeging aan je LEGO Star Wars collectie. Verzamel alle LEGO Star Wars accessoires en creëer je eigen galactische avonturen. Deze sleutelhanger is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassen fans van de franchise.

Of je nu Darth Sidious bewondert vanwege zijn duistere krachten of gewoon een fan bent van de iconische Star Wars saga, deze LEGO sleutelhanger is een must-have item. Maak een statement en laat je liefde voor Star Wars zien met de Emperor Palpatine Key Chain.

Dus waar wacht je nog op? Voeg de LEGO Star Wars Emperor Palpatine Key Chain (854289) toe aan je verzameling en laat de Force met je zijn. May the Force be with you!

Laatste update: 2024-05-01 08:53:34

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.