Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO NASA Mars Rover Perseverance & Space Hoverbike 30682

Ontdek de spannende wereld van LEGO® Technic™ met de Mars Rover bouwset 30682, ontwikkeld in samenwerking met NASA. Bouw en beleef het avontuur op Mars als een echte ontdekkingsreiziger. Met realistische arm bewegingen en vering biedt deze set urenlang bouwplezier voor zowel kinderen als volwassenen. Start vandaag nog je eigen Mars Rover avontuur!

Waar is LEGO NASA Mars Rover Perseverance & Space Hoverbike 30682 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Technic sets

aantal lego stenen icoon
83
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
30682
lego insiders punten icoon
32
punten

Maak kennis met de spannende wereld van LEGO® Technic™ met deze gave Mars Rover bouwset! Ontwikkeld in samenwerking met NASA, biedt deze set realistische arm bewegingen en vering.

Stap in de schoenen van een echte ontdekkingsreiziger en bouw je eigen Mars Rover. Met deze set 30682 van LEGO® Technic™ kun je het avontuur op Mars beleven alsof je er zelf bij bent. Laat je fantasie de vrije loop en ontdek de geheimen van de rode planeet.

De Mars Rover bouwset 30682 is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen die houden van uitdagende bouwprojecten. Met het realistische ontwerp en de gedetailleerde onderdelen zul je urenlang plezier beleven aan het bouwen van deze unieke rover.

Ontdek hoe de verschillende onderdelen van de Mars Rover samenwerken en zorg ervoor dat alles soepel verloopt. Laat de arm van de rover bewegen en test de vering op ruw terrein. Met deze set 30682 van LEGO® Technic™ kun je alle kanten op en je eigen avonturen bedenken.

Of je nu een LEGO® fanatiekeling bent of gewoon op zoek bent naar een leuke nieuwe hobby, de Mars Rover bouwset 30682 is een fantastische keuze. Laat je inspireren door de samenwerking met NASA en ervaar zelf hoe het is om een echte ontdekkingsreiziger te zijn.

Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met het bouwen van je eigen Mars Rover en neem de controle over dit indrukwekkende voertuig. Met de set 30682 van LEGO® Technic™ ben jij klaar voor een avontuur dat je nooit zult vergeten!

Laatste update: 2024-08-02 12:10:35

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.