Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Mini schoplader 42004

Met LEGO set 42004 kun je indruk maken op de bouwplaats met jouw eigen mini schoplader.
Je kunt deze klassieke LEGO Technic bouwset zelf in elkaar zetten en de mooiste bouwwerken creëren.
Daarnaast is de set ook om te bouwen tot een verreiker met werkende besturing.
Bestel nu en beleef eindeloos bouw- en speelplezier!

Waar is LEGO Mini schoplader 42004 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Technic sets

aantal lego stenen icoon
246
leeftijd icoon
8-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
42004
lego insiders punten icoon
0
punten

Droom jij ervan om indruk te maken op de bouwplaats met jouw eigen schoplader? Dan is LEGO set 42004 echt iets voor jou! Met deze mini schoplader kun jij de mooiste bouwwerken maken en kun je zelfs de grootste graafklussen aan.

Deze klassieke LEGO® Technic bouwset biedt jou de kans om jouw technische vaardigheden te testen. Je kunt de schoplader namelijk zelf in elkaar zetten en zien hoe het mechanisme aan de achterzijde alle graafklussen probleemloos uitvoert. Hoe vet is dat?

Met het omhoog en omlaag beweegbare arm, een laadschop die kan kiepen, gelede stuurfunctie en een in alle richtingen beweegbare graver heb jij de full control over jouw mini schoplader. De arm met graafschop beweegt omhoog, omlaag en om zijn as, waardoor jij met gemak de tofste bouwwerken maakt.

En als kers op de taart is deze LEGO® set ook nog eens om te bouwen tot een verreiker met echt werkende besturing, op en neer bewegende arm en kiepbare graafschop! Zo kun jij altijd afwisselen tussen de schoplader en de verreiker.

De afmetingen van de mini schoplader zijn 11cm hoog, 31cm lang en 9cm breed. De verreiker is 6cm hoog, 22cm lang en 11cm breed. Ideaal dus om op jouw bureau te zetten als pronkstuk!

Bestel nu jouw LEGO set 42004 Mini schoplader en beleef eindeloos bouw- en speelplezier. Laat jouw creativiteit de vrije loop en creëer de meest fantastische bouwwerken. En wie weet, misschien word jij wel de beste schoplader bestuurder van de bouwplaats!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:11

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set42042

Rupsband kraan

foto van lego set42052

Grote vrachthelikopter

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.