Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Monstertruck 42005

De LEGO set 42005 Monstertruck is een stoere en geavanceerde Technic set.
Met onafhankelijk geveerde en gestuurde wielen kan de monstertruck elk obstakel in de arena overwinnen.
Het 2-in-1 model kan ook omgebouwd worden tot een monster buggy met verende achterwielen.
Geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar en volwassenen.
Bestel nu voor scherpe prijzen en snelle levering bij onze online LEGO shop.

Waar is LEGO Monstertruck 42005 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Technic sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
9-16
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2014
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
42005
lego insiders punten icoon
0
punten

Ben jij op zoek naar een stoere, geavanceerde LEGO® Technic set? Dan is de LEGO® set 42005 Monstertruck echt iets voor jou! Deze set is geschikt voor jongeren én volwassenen die houden van bouwen, racen en avontuur.

Met deze set kun je je eigen monstertruck bouwen. De truck is voorzien van reusachtige, onafhankelijk geveerde en gestuurde wielen, waarmee je gemakkelijk elk obstakel kunt overwinnen in de arena. De vlamdetails maken de truck helemaal af en laten hem echt opvallen.

Het bouwen van deze set is heel eenvoudig dankzij de duidelijke bouwinstructies. Stap voor stap zet je de monstertruck in elkaar en binnen no-time kun je beginnen met het echte werk: de arena in! Daar kun je je vaardigheden op de proef stellen en je tegenstanders verpletteren met deze extreme machine.

Maar er is meer! Deze set is namelijk een 2-in-1 model. Dat betekent dat de monstertruck kan worden omgebouwd tot een monster buggy met verende achterwielen, stuurfunctie en beweegbare achterspoiler. Zo kun je zelf kiezen welke kant je op wilt en kun je verschillende avonturen beleven met deze set.

De afmetingen van de monstertruck zijn 17cm hoog, 20cm lang en 17cm breed. Voor de monster buggy gelden andere afmetingen, namelijk 12cm hoog, 22cm lang en 17cm breed. Zo heb je twee verschillende modellen in één set.

De LEGO® set 42005 Monstertruck is een perfect cadeau voor jezelf of voor iemand anders die houdt van racen, bouwen en avontuur. De set is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar en voor volwassenen die zich nog graag laten meeslepen in de wereld van LEGO® Technic.

Wil jij deze set bestellen? Dan zit je goed bij onze online LEGO® shop! Bestel nu en ontvang de set binnen enkele werkdagen bij jou thuis. Bovendien profiteer je altijd van onze scherpe prijzen en uitstekende service. Wacht niet langer en beleef zelf het avontuur met de LEGO® set 42005 Monstertruck!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:11

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set42077

Rallyauto

foto van lego set42146

Liebherr Rupsbandkraan LR 13000

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.