Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Off-road racer 42010

De LEGO Technic 42010 Off-road racer is een must-have bouwset voor avontuurlijke bouwers.
Met de eerste pull-back motor ooit bij een LEGO Technic set kan je razendsnel racen! Daarnaast kan je deze set combineren met de 42011 Racewagen tot een coole Dragster met verstelbare spoiler.
Deze compacte set is perfect voor onderweg.
Bestel vandaag nog en race tegen je vrienden!

Waar is LEGO Off-road racer 42010 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Technic sets

aantal lego stenen icoon
160
leeftijd icoon
7-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
42010
lego insiders punten icoon
0
punten

Ben jij klaar voor een avontuurlijke rit? Dan is de LEGO® Technic 42010 Off-road racer dé bouwset voor jou! Met coole, kleurige opdruk en de eerste pull-back motor ooit bij een LEGO® Technic bouwset bijgesloten is deze set een must-have voor alle startende bouwers. Trek de auto naar achteren en laat los, en rijd zo snel als je kunt!

De Off-road racer is perfect als introductie tot bouwen met LEGO® Technic. Het is een eenvoudig te bouwen set die je zonder problemen in elkaar zet. Om het nog interessanter te maken, kun je deze set combineren met de 42011 Racewagen tot een coole en supersnelle Dragster! De Dragster heeft een verstelbare achterspoiler en een cockpit die kan worden geopend. Niet alleen is dit een geweldige set om te bouwen, maar ook om mee te spelen. Race tegen je vrienden en laat zien wie de snelste is!

De Off-road racer heeft afmetingen van 9cm hoog, 18cm lang en 10cm breed, en de Dragster is 9cm hoog, 28cm lang en 9cm breed. Het is een compacte set die je overal mee naartoe kunt nemen. Bouw hem op school, thuis, op vakantie, waar je maar wilt en laat je fantasie de vrije loop met het bouwen en spelen!

Als je op zoek bent naar iets nieuws om te bouwen of op zoek bent naar een cadeau voor iemand die graag bouwt, dan is de LEGO® Technic 42010 Off-road racer de perfecte keuze. Niet alleen is deze set spannend om te bouwen, maar het brengt ook een heleboel plezier met zich mee. Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog de Off-road racer en beleef spannende races met je vrienden!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:12

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set42039

24-uur racewagen

foto van lego set42179

De aarde en de maan in beweging

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.