Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Racewagen 42011

De LEGO set 42011 Racewagen is een geweldige toevoeging aan de LEGO Racers collectie.
Het heeft een kleurrijke opdruk en komt met een pull-back motor.
Combineer het met de 42010 Off-road racer om een Dragster te maken.
Deze set is een perfect cadeau en draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen en duurzame productie van LEGO.
Bestel nu en race naar de finishlijn!

Waar is LEGO Racewagen 42011 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Technic sets

aantal lego stenen icoon
158
leeftijd icoon
7-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
42011
lego insiders punten icoon
0
punten

De LEGO Racers zijn altijd een hit geweest onder de jongere generatie, en de nieuwe LEGO set 42011 Racewagen is weer een fantastische aanvulling op deze collectie! Deze coole racewagen heeft een kleurrijke opdruk en is uitgerust met een gave pull-back motor. Dit is de allereerste keer dat een LEGO Technic bouwset wordt geleverd met een pull-back motor, dus dat maakt deze set extra uniek!

Je kunt nu de spanning en sensatie van het racen thuis ervaren met deze geweldige set. Het achteruit trekken en loslaten van de auto zorgt voor een flinke snelheid, waardoor je direct kunt beginnen met racen! Het bouwen van deze set is eenvoudig, zodat je snel kunt beginnen met spelen en experimenteren.

Combineer de 42011 Racewagen met de bijbehorende 42010 Off-road racer om een supersnelle Dragster te maken; een raceauto met een verstelbare achterspoiler en een cockpit die geopend kan worden. De mogelijkheden zijn eindeloos met LEGO Technic!

De afmetingen van deze geweldige set zijn 5cm hoog, 18cm lang en 9cm breed. De uiteindelijke Dragster is 9cm hoog, 28cm lang en 9cm breed. Het is een mooi compact formaat waardoor het gemakkelijk op te bergen is en toch veel speelplezier biedt.

Deze set is een geweldig cadeau voor jongeren en volwassenen die houden van racen en bouwen. Het zal zeker een goede toevoeging zijn aan elke LEGO collectie. Dus waar wacht je nog op? Race je weg naar de finishlijn met LEGO set 42011 Racewagen! Bestel nu en begin met bouwen en racen.

Vergeet niet dat je door de aankoop van deze LEGO set bijdraagt aan de ontwikkeling van kinderen en hun creativiteit. Daarnaast draag je ook bij aan de duurzame productie van LEGO, omdat alle sets worden gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen en verpakt zijn in recyclebare materialen. Met LEGO bouw je niet alleen fantastische creaties, maar help je ook mee aan een betere wereld.

Dus wacht niet langer en voel de adrenaline van het racen met de LEGO 42011 Racewagen. Maak je eigen racebanen, verzin de spannendste stunts en beleef de coolste avonturen! Deze set zal zeker een favoriet worden in jouw LEGO-collectie. Bestel hem vandaag nog en race je weg naar de overwinning!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:12

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set42044

Display Team straaljager

foto van lego set42168

John Deere 9700 Forage Harvester

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.