Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Helikopter met dubbele rotor 42020

De LEGO set 42020 is een uitdagende bouwset waarmee kinderen en volwassenen hun eigen helikopter kunnen bouwen.
De helikopter heeft draaiende, gekoppelde rotoren en een draaibaar neuswiel.
De vrachtdeur kan worden bewogen en de set bevat diverse bouwelementen om probleemoplossende vaardigheden en mechanisch inzicht te ontwikkelen.
De set kan ook worden omgebouwd tot een helikopter met een enkele rotor, waardoor er nog meer speelmogelijkheden zijn.
De Helikopter met dubbele rotor is ontworpen met oog voor detail en heeft een cool reddingsdienst-thema.
Het is een geweldige set voor zowel beginners als ervaren LEGO-bouwers.
Begin vandaag nog met bouwen en laat je creativiteit en technisch inzicht de vrije loop!

Waar is LEGO Helikopter met dubbele rotor 42020 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Technic sets

aantal lego stenen icoon
145
leeftijd icoon
7-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2015
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
42020
lego insiders punten icoon
0
punten

Op zoek naar spannend bouwplezier met een geweldig ontwerp? Zoek niet verder dan LEGO set 42020, de Helikopter met dubbele rotor! Deze fantastische set biedt kinderen en volwassenen de kans om hun eigen technische vaardigheden te testen terwijl ze hun eigen helikopter bouwen.

Met draaiende, gekoppelde rotoren en een draaibaar neuswiel, is deze helikopter precies wat je nodig hebt om op elk moment de lucht in te gaan. Of je nu een dringende reddingsmissie hebt of gewoon lekker wil rondvliegen, deze helikopter staat voor je klaar. De vrachtdeur kan worden bewogen, waardoor je allerlei interessante apparatuur en reddingsmiddelen mee kan nemen.

Dankzij de veelzijdige Technic bouwelementen die worden gebruikt in deze set, leer je op een speelse manier hoe machines en mechanismen werken. Je ontwikkelt probleemoplossende vaardigheden en mechanisch inzicht terwijl je plezier maakt met het bouwen van de helikopter.

En als je klaar bent met bouwen, zijn er nog tal van andere avonturen die je kunt beleven met de Helikopter met dubbele rotor. Taxeer over de startbaan en laat de rotoren sneller draaien om te beginnen aan je vlucht. De rotoren zijn onderling verbonden via tandwielen en draaien tegelijk, waardoor ze een realistisch en boeiend effect geven tijdens het spelen.

En het beste van alles? Deze set is een 2-in-1 model, wat betekent dat je de mogelijkheid hebt om het om te bouwen tot een helikopter met een enkele rotor, waardoor je nog meer bouw- en speelmogelijkheden hebt.

De Helikopter met dubbele rotor is gebouwd om te presteren en is ontworpen met het oog op detail. Het cool design met reddingsdienst-thema maakt het plaatje compleet en helpt je om je fantasie de vrije loop te laten.

Als je van bouwen, ontdekken en avontuur houdt, zul je zeker genieten van de Helikopter met dubbele rotor. Het is een geweldige set voor kinderen en volwassenen, ongeacht hun niveau van ervaring met LEGO. Dus waar wacht je nog op? Sterk je creativiteit en technisch inzicht en begin vandaag nog met bouwen!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:12

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set42053

Volvo EW160E

foto van lego set42054

CLAAS XERION 5000 TRAC VC

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.