Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Bouwploeg 42023

Met de LEGO Technic Bouwploeg set heb je alles wat je nodig hebt voor een bouwproject.
Het bevat drie voertuigen: een graafmachine, een wiellader en een kiepwagen.
Elk voertuig heeft realistische functies om je bouwvaardigheden te verbeteren.
Geschikt voor zowel jongeren als volwassenen en perfect voor verzamelaars.
Bestel vandaag nog jouw set en start het bouwavontuur!

Waar is LEGO Bouwploeg 42023 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Technic sets

aantal lego stenen icoon
834
leeftijd icoon
8-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2015
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
42023
lego insiders punten icoon
0
punten

Wanneer je een bouwproject begint, heb je natuurlijk het juiste gereedschap nodig. Met de LEGO® Technic Bouwploeg set ben jij helemaal klaar om aan de slag te gaan! Deze set bevat drie geweldige voertuigen op schaal: een graafmachine, een wiellader en een kiepwagen. Elk voertuig heeft een heleboel realistische functies, waardoor jij jouw bouwvaardigheden naar nieuwe hoogtes kan brengen.

De graafmachine is voorzien van een draaibare, scharnierende kraanarm en stoere rupsbanden, zodat jij elk oppervlak aankunt. Met de flexibele kraanarm kan je allerlei opgaven aan en zelfs de moeilijkste plekken bereiken. De wiellader heeft een geleed stuurmechanisme en een indrukwekkende, kiepende laadschop die makkelijk omhoog en omlaag kan bewegen. Hiermee kan jij zware ladingen gemakkelijk verplaatsen. De kiepwagen heeft een kiepbare laadbak en stuurinrichting, zodat jij elk terrein de baas bent.

Met deze set ben jij de onbetwiste leider van iedere bouwplaats! Laat je fantasie de vrije loop en creëer de mooiste bouwwerken met deze geweldige modellen. Van huizen tot bruggen en van torens tot parkeerplaatsen, met deze LEGO® Technic Bouwploeg set kan jij alles aan.

Deze set is niet alleen leuk voor jongeren, maar ook voor volwassenen die hun bouwvaardigheden willen aanscherpen. Daarnaast is deze set perfect voor verzamelaars die de LEGO® Technic-lijn willen uitbreiden met een set die ook nog eens heel leuk is om mee te spelen.

Je vindt nog meer inspiratie voor coole bouwwerken op LEGO.nl/technic en met deze set kan jij je eigen bouwvaardigheden op de proef stellen en naar nieuwe hoogtes brengen. De wiellader is 13 cm hoog, 21 cm lang en 9 cm breed. De kiepwagen is 10 cm hoog, 20 cm lang en 7 cm breed. De graafmachine is 17 cm hoog, 22 cm lang en 11 cm breed.

Kortom, de LEGO® Technic Bouwploeg set is een geweldige manier om je bouwvaardigheden te vergroten en om fantastische constructies te maken op jouw eigen bouwplaats. Met alle coole functies en realistische details, weet je zeker dat jij de baas zal zijn van elke bouwplaats! Bestel jouw set vandaag nog en laat het bouwavontuur beginnen!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:12

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set42127

THE BATMAN - BATMOBILE™

foto van lego set42062

Containertransport

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.