Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Vrachtvliegtuig 42025

Het LEGO Technic Vrachtvliegtuig is het meest indrukwekkende ooit en biedt totale controle over de bewegende delen met behulp van de joystick.
Met gemotoriseerde functies en de mogelijkheid om te bouwen tot een transporthovercraft, brengt dit vliegtuig onbeperkt speelplezier voor jong en oud.
Bestel nu en maak van elke dag een vliegend avontuur!

Waar is LEGO Vrachtvliegtuig 42025 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 114.9519-09-2024

Bekijk meer Technic sets

aantal lego stenen icoon
1297
leeftijd icoon
10-16
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2015
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
42025
lego insiders punten icoon
0
punten

Stap aan boord van het meest indrukwekkende LEGO® Technic vliegtuig ooit en neem de controle over om zware lading naar de andere kant van de wereld te vliegen! Met het LEGO® Technic Vrachtvliegtuig kun je jouw droomvlucht beleven en de totale controle krijgen over de bewegende delen van het vliegtuig met behulp van de joystick.

Dit gedetailleerde model is uitgerust met allerlei functies die het nog realistischer maken. Het landingsgestel sprint omhoog, de rolroeren en hoogteroeren bewegen en bovendien kun je met LEGO® Power functies de voorkant en de laadklep van het vliegtuig openen. Hierdoor kun je gemakkelijk zware lading in- en uitladen. Alles is net zoals in het echt en dat maakt het LEGO® Technic Vrachtvliegtuig een echte must-have voor iedere vliegtuigfan!

Dit vliegtuig is voorzien van een groot aantal gemotoriseerde, mechanische functies, zoals draaiende propellers en bewegende laaddeuren aan de voor- en achterkant. Het is dan ook het grootste LEGO® Technic vliegtuig dat wij ooit hebben geïntroduceerd! Bovendien is het vliegtuig hoog, lang en breed genoeg om een groot aantal LEGO® minifiguren en zware lading te vervoeren. Het complexe bouwproces is een echte uitdaging voor de ervaren bouwer, maar zorgt uiteindelijk voor een fantastisch resultaat.

Maar dat is niet alles! Dit LEGO® Technic Vrachtvliegtuig is ook om te bouwen tot een transporthovercraft. Zo kun je ook over water en land vervoeren, wat zorgt voor nog meer speelplezier.

Dit LEGO® Technic Vrachtvliegtuig is geschikt voor jong en oud en brengt de wereld van luchtvaart en techniek tot leven. Met dit vliegtuig beleef je uren speelplezier en kun je jouw creativiteit de vrij loop laten.

Dus neem de controle over en laat de propellers draaien! Bestel nu jouw LEGO® Technic Vrachtvliegtuig en maak van elke dag een vliegend avontuur.

Laatste update: 2023-12-29 09:43:12

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 114.95 (25-05-2023) € 114.95 (25-05-2023) € 114.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set42055

Emmerwiel graafmachine

foto van lego set42158

NASA Mars Rover Perseverance

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.