Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Bulldozer 42028

De LEGO Bulldozer is een uitdagende en meeslepende bouwervaring voor jongeren en volwassenen.
Met het enorme blad, de sterke graafschop en de brede rupsbanden kun je zware ladingen verplaatsen en rijden over oneffen terrein.
Het 2-in-1 model biedt dubbel zoveel bouwplezier en de set is zowel leuk voor individueel spel als voor spelen met vrienden en familie.
De Bulldozer is leerzaam en biedt een rustgevende activiteit.
Koop deze fantastische set vandaag nog en beleef urenlang plezier!

Waar is LEGO Bulldozer 42028 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 33.9519-09-2024

Bekijk meer Technic sets

aantal lego stenen icoon
617
leeftijd icoon
9-16
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2015
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
42028
lego insiders punten icoon
0
punten

De LEGO Bulldozer – een bestuurbare speelgoedmachine waarmee je stenen kunt verplaatsen alsof het niets is! Deze set is perfect voor jongeren en volwassenen die op zoek zijn naar een uitdagende en meeslepende bouwervaring. Met de 42028 Bulldozer kun je zware ladingen verplaatsen met het enorme blad, de bodem openbreken met de sterke graafschop en rijden over oneffen terrein met de brede rupsbanden.

De Bulldozer-set bevat een gedetailleerde motor met bewegende zuigers, zodat je kunt genieten van een realistische bouwervaring. Dit model heeft vele beweegbare onderdelen, zoals de brede rupsbanden en de hef- en graaffuncties. Je kunt deze set ook ombouwen tot een greppelgraver, waardoor je nog meer speelplezier hebt!

De Lego Bulldozer is niet alleen leuk om te bouwen, maar ook nog eens zeer leerzaam. Het bouwproces biedt een leerzame ervaring voor jongeren die hun ruimtelijk inzicht willen ontwikkelen. En voor volwassenen geeft het bouwen van de Bulldozer een rustgevende activiteit, een mooie manier om te ontspannen en te ontstressen na een drukke dag.

De Bulldozer is niet alleen leuk voor individueel spel, maar ook perfect voor het spelen met vrienden en familie. Met deze set kun je de leukste avonturen beleven en de coolste bouwwerken maken. Er is geen limiet aan de mogelijkheden met deze fantastische Bulldozer!

Het 2-in-1 model biedt dubbel zoveel bouwplezier. Door de Bulldozer om te bouwen tot een greppelgraver, kun je de uitdaging weer opnieuw aangaan en nieuwe dingen leren. De greppelgraver is net zo indrukwekkend en biedt nog meer speelmogelijkheden.

De Bulldozer-set is 13 cm hoog, 29 cm lang en 16 cm breed, terwijl de greppelgraver 12 cm hoog, 28 cm lang en 13 cm breed is. Dit betekent dat deze set perfect is voor zowel jongeren als volwassenen. Het is een leuke manier om de fantasie te prikkelen en de creativiteit te laten stromen.

Al met al is de LEGO Bulldozer een fantastische set die zowel jongeren als volwassenen zal inspireren om te bouwen, spelen en te ontdekken. Het is een set die garant staat voor urenlang plezier en die je niet mag missen. Koop hem daarom vandaag nog en beleef de ultieme bouw- en speelervaring!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:12

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 33.95 (25-05-2023) € 33.95 (25-05-2023) € 33.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set42119

Monster Jam® Max-D®

foto van lego set42022

Hot Rod

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.