Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Rupsband Graafmachine 42032

De compacte rupsband graafmachine van LEGO® Technic is een stoer en oersterk model, met functies zoals een laadschop, grijper, schijnwerpers en zwaailicht.
Het kan ook worden omgebouwd tot een sneeuwgraver.
Met brede rupsbanden en een veelzijdige laadschop en grijper is dit model geschikt voor elk terrein.
Deze LEGO® Technic set biedt urenlang speelplezier en is geschikt voor zowel beginners als gevorderden.
Bestel vandaag nog en begin met bouwen!

Waar is LEGO Rupsband Graafmachine 42032 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 12.9519-09-2024

Bekijk meer Technic sets

aantal lego stenen icoon
252
leeftijd icoon
8-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
42032
lego insiders punten icoon
112
punten

Bent u klaar om elk terrein te trotseren? Dan is de compacte rupsband graafmachine van LEGO® Technic het perfecte model voor u! Deze stoere en oersterke machine heeft dezelfde functies als de echte graafmachine. U kunt de laadschop en grijper volledig onder controle houden met de geavanceerde, scharnierende arm. Verder is er een stel schijnwerpers op het dak, een zwaailicht, een versnellingspook en grote, driehoekige rupsbanden om beter op zachte grond weg te kunnen rijden. Het coole wit-grijs-zwarte kleurenschema maakt dit machtige model helemaal af.

Maar dat is nog niet alles, want deze machine kan omgebouwd worden tot een sterke sneeuwgraver! Met de enorme, kantelbare laadbak en de echt werkende grijper kunt u moeiteloos ieder terrein aan. Het wendbare armmechanisme aan de achterzijde, het grote driehoekige rupsbandsysteem, de schijnwerpers op het dak, het zwaailicht, de versnellingspook en de verticale uitlaat maken deze graafmachine uitermate geschikt voor de meest uitdagende omstandigheden.

Dankzij de brede rupsbanden beweegt u gemakkelijk over elk type oneffen terrein. Met de veelzijdige laadschop en grijper kunt u grote en kleine objecten oppakken en verplaatsen. Dit 2-in-1 model biedt de mogelijkheid om te wisselen tussen het graafmodel en de sneeuwgraver, waardoor deze machine nog veelzijdiger is geworden.

De compacte rupsband graafmachine heeft een hoogte van 9 cm, een lengte van 17 cm en een breedte van 8 cm. Met de laadschop omlaag is hij op zijn hoogste punt 21 cm. De sneeuwgraver is 8 cm hoog, 13 cm lang en 11 cm breed. Kortom, dit model van LEGO® Technic zal jong en oud urenlang speelplezier bieden.

Heeft u behoefte aan een graafmachine voor grote klussen of om gewoon leuk mee te spelen? Dan is de compacte rupsband graafmachine de perfecte keuze. Met zijn krachtige motor, stoere uitstraling en vele functies, is dit LEGO® Technic model geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Bestel hem vandaag nog en ga aan de slag!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:13

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 12.95 (25-05-2023) € 12.95 (25-05-2023) € 12.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set42079

Robuuste vorkheftruck

foto van lego set42074

Racejacht

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.