Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Quad motor 42034

Maak kennis met de stoere en onverwoestbare LEGO® Technic Quad motor (42034)! Deze quad motor kan elke uitdaging aan met zijn profielbanden, sterk chassis en snelle pull-back motor.
Combineer hem met de Recordbreker (42033) voor nog meer actie.
Geschikt voor zowel jongeren als volwassenen.
Bestel nu en bereid je voor op de rit van je leven!

Waar is LEGO Quad motor 42034 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 17.9519-09-2024

Bekijk meer Technic sets

aantal lego stenen icoon
148
leeftijd icoon
7-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
42034
lego insiders punten icoon
150
punten

Ben jij klaar voor een rit van je leven? Maak kennis met de stoere en onverwoestbare LEGO® Technic Quad motor! Met zijn opvallende geel-zwart-blauw-grijze kleurenschema en supercoole emblemen is deze machine een echte eyecatcher. Maar dat is niet alles, want de quad motor is ook uitgerust met enorme profielbanden, een sterk chassis met hoge spatborden, een zware bumperbeugel en een machtige, snelle pull-back motor.

Met deze quad motor kun je over alle soorten terrein rijden. Of je nu door de modder, over zandduinen of over stenen wilt racen, deze machine kan elke uitdaging aan. En als je nog meer razendsnelle actie wilt, kun je de Quad motor combineren met de Recordbreker (42033) om een mega-coole Extreme Off Roader te creëren!

De Quad motor is niet alleen stoer en krachtig, maar hij is ook erg leuk om te bouwen. Met 148 onderdelen en een gedetailleerde handleiding kun je genieten van urenlang bouwplezier. En als hij eenmaal gebouwd is, kun je er eindeloos mee spelen en de wildste avonturen beleven.

De quad motor is geschikt voor zowel jongeren als volwassenen die op zoek zijn naar avontuur. Of je nu een ervaren LEGO-bouwer bent of nog nooit een LEGO-set hebt gebouwd, de Quad motor is een geweldige keuze. En met zijn sportieve zwart-blauw-grijze kleurenschema is deze set ook een mooie toevoeging aan je LEGO-collectie.

De Quad motor is 9 cm hoog, 15 cm lang en 9 cm breed. Als je hem combineert met de Recordbreker (42033), wordt hij een Extreme Off Roader die 9 cm hoog, 21 cm lang en 10 cm breed is. Beide modellen zijn niet alleen stoer om te zien, maar ook heel stevig gebouwd en kunnen tegen een stootje.

Wacht niet langer en ga de uitdaging aan met de LEGO Technic Quad motor! Met zijn krachtige motor en geweldige design zal hij je keer op keer verrassen. Bestel hem nu en bereid je voor op de rit van je leven!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:13

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 17.95 (25-05-2023) € 17.95 (25-05-2023) € 17.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set42115

Lamborghini Sián FKP 37

foto van lego set45601

Grote Hub voor Spike PRIME

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.