Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Display Team straaljager 42044

De LEGO set 42044 is een stoere Display Team straaljager met een cool design.
Het model heeft intrekbaar landingsgestel en is geschikt voor supersonische stunts.
Daarnaast kan de set ook omgebouwd worden tot een stuntvliegtuig.
Geschikt voor kinderen van 7-14 jaar en volwassenen die van technische LEGO uitdagingen houden.
De set is verkrijgbaar op de website en wordt snel geleverd.
Bestel nu!

Waar is LEGO Display Team straaljager 42044 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 8.9519-09-2024

Bekijk meer Technic sets

aantal lego stenen icoon
113
leeftijd icoon
7-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
42044
lego insiders punten icoon
75
punten

Maak je klaar voor een vette LEGO® Technic uitdaging met de 2-in-1 Display Team straaljager! Dit model heeft een high-tech, aerodynamisch design en een cool geel-zwart-wit kleurenschema met sportieve, zwart-wit geblokte racestickers die ervoor zorgen dat hij er superstoer uitziet. Je kunt coole manoeuvres uitvoeren met deze straaljager dankzij zijn grote cockpit en intrekbaar landingsgestel. Het landingsgestel laat je naar buiten komen voor de landing en je kunt supersonische stunts in de lucht uitvoeren!

Ben jij klaar voor dubbel bouw- en speelplezier? Dan is deze set perfect voor jou! Je kunt dit robuuste 2-in-1 LEGO® Technic model namelijk ook ombouwen tot een stuntvliegtuig! De digitale 3D bouwinstructies voor beide modellen zijn online verkrijgbaar. Zo kun jij altijd en overal aan de slag.

Het LEGO® Technic model is ontworpen om een intens en plezierig bouwproces te bieden en is geschikt voor kinderen van 7 tot 14 jaar. Maar ook volwassenen die fan zijn van technische LEGO® uitdagingen, zullen helemaal blij worden van deze set! Met deze interactieve, digitale 3D LEGO® Building Instructions app bouw jij beide modellen in een handomdraai!

De Display Team straaljager is 10 cm hoog, 28 cm lang en 21 cm breed en het stuntvliegtuig is 7 cm hoog, 21 cm lang en 21 cm breed. Je kunt dus altijd en overal je creativiteit kwijt met deze set!

Kortom, deze LEGO® set is perfect voor jou als je houdt van technische uitdagingen en vette bouw- en speelplezier! Bestel de Display Team straaljager set vandaag nog op onze website en maak je klaar voor een LEGO® Technic avontuur als nooit tevoren! Bovendien profiteer je bij ons van snelle levering, een goede service en een scherpe prijs. Wacht niet langer en ga nu voor deze topset!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:13

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 8.95 (25-05-2023) € 8.95 (25-05-2023) € 8.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set42042

Rupsband kraan

foto van lego set42148

Sneeuwruimer

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.