Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Watervliegtuig-racer 42045

De LEGO set 42045 Watervliegtuig-racer is een stoer en aerodynamisch model met een blauw-wit kleurenschema en racestickers.
Het heeft drijvers, een grote cockpit en bewegende zuigers en propeller.
Het kan worden omgebouwd tot een raceboot.
Geschikt voor kinderen tussen 8 en 14 jaar.
Bouwinstructies zijn online beschikbaar.
Het model is een geweldig cadeau en zorgt voor urenlang speelplezier en creativiteit.
Koop nu en begin jouw bouwavontuur!

Waar is LEGO Watervliegtuig-racer 42045 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 14.9519-09-2024

Bekijk meer Technic sets

aantal lego stenen icoon
180
leeftijd icoon
8-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
42045
lego insiders punten icoon
135
punten

Met de LEGO set 42045 Watervliegtuig-racer ben jij helemaal klaar om deel te nemen aan de kampioenschappen met jouw unieke aerodynamische watervliegtuig-racer! Het model heeft een stoer blauw-wit kleurenschema met sportieve, zwart-wit geblokte racestickers. Andere opvallende kenmerken zijn de enorme drijvers en de grote cockpit. Daarnaast heeft dit robuuste 2-in-1 LEGO® Technic model bewegende zuigers en een propeller die kan draaien en kan het worden omgebouwd tot een raceboot voor dubbel bouw- en speelplezier!
De LEGO set 42045 Watervliegtuig-racer is ontwikkeld voor kinderen tussen de 8 en 14 jaar en is een geweldig cadeau voor iedereen die van technische LEGO bouwsets houdt. De interactieve, digitale 3D LEGO® Building Instructions app is online verkrijgbaar, met bouwinstructies voor zowel het A- als B-model. Het model is geschikt voor intens en plezierig bouwproces en zal zeker zorgen voor urenlang speelplezier en creativiteit.

Met de Hydroplane Racer kun je over de golven van de zee of andere wateren scheuren. De bewegende zuigers van de motor en de draaiende propeller zorgen voor een realistische speelbeleving. Je kan nu jouw LEGO bouwervaring naar een hoger niveau tillen en jezelf uitdagen door dit technische model te bouwen en aan te passen naar jouw eigen unieke creatie.

Het is 2-in-1 model zorgt voor extra mogelijkheden. Na het bouwen van de watervliegtuig-racer kan je het model ombouwen tot een raceboot. Zo kan jij ook op land racen en laten zien hoe snel jij bent!

Het model van de watervliegtuig-racer is 6 cm hoog, 23 cm lang en 13 cm breed en de raceboot is 6 cm hoog, 21 cm lang en 10 cm breed. Het model is een geweldig cadeau voor zowel jongeren als volwassenen die dol zijn op technische LEGO bouwsets en uitdagende bouwprojecten.

Wil je extra informatie toevoegen aan jouw bouwproces? Geen probleem! De digitale 3D bouwinstructies voor beide modellen zijn online verkrijgbaar, dus je kan alles gemakkelijk volgen en aanpassen.

Koop nu de LEGO set 42045 Watervliegtuig-racer en begin jouw bouwavontuur vandaag nog!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:13

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 14.95 (25-05-2023) € 14.95 (25-05-2023) € 14.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set42111

Dom's Dodge Charger

foto van lego set42166

NEOM McLaren Extreme E racewagen

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.