Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Ontsnappingsracer 42046

De LEGO Ontsnappingsracer (set 42046) is een stoer bouwpakket met een uniek kleurenschema, vlammenstickers en extra-brede velgen.
Met de pull-back motor kan je de racer snel laten ontsnappen aan het politie onderscheppingsvoertuig.
Deze set is perfect voor kinderen van 7-14 jaar en kan gecombineerd worden met het Politie onderscheppingsvoertuig voor nog meer speelplezier.
Bestel nu voor urenlang bouw- en speelplezier!

Waar is LEGO Ontsnappingsracer 42046 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024

Bekijk meer Technic sets

aantal lego stenen icoon
170
leeftijd icoon
7-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
42046
lego insiders punten icoon
150
punten

Ben jij klaar voor een spectaculaire achtervolging met de LEGO Ontsnappingsracer? Dit stoere model heeft een uniek donkergrijs en zwart kleurenschema en is voorzien van vlammenstickers, reusachtige verticale uitlaten, extra-brede velgen met laagprofielbanden en een robuuste voorbumper. Maar dat is nog niet alles! Met de sterke pull-back motor kun je deze racer in no-time laten ontsnappen aan het politie onderscheppingsvoertuig (productnr. 42047) in een wilde achtervolging.

Dit oersterke LEGO Technic model is ontworpen om een intens en plezierig bouwproces te bieden voor jongeren en volwassenen. Met de duidelijke bouwinstructies en de eenvoudige onderdelen kun jij de Ontsnappingsracer in elkaar zetten als een echte pro. En als je klaar bent met bouwen, kun je deze racer combineren met het Politie onderscheppingsvoertuig om het extreme politieracer combimodel te bouwen!

De Ontsnappingsracer is het perfecte cadeau voor kinderen tussen de 7 en 14 jaar die houden van stoere auto's en spanning en sensatie. Met een hoogte van 6 cm, lengte van 19 cm en breedte van 9 cm past deze racer perfect in elke racebaan of creatieve speelomgeving. En het beste van alles: je kunt deze racer helemaal op jouw eigen manier aanpassen met de bijgeleverde stickers en elementen.

Dus waar wacht je nog op? Pak de bouwinstructies en begin vandaag nog met het bouwen van jouw eigen LEGO Ontsnappingsracer. Geef jouw achtervolgers het nakijken en beleef de meest spannende avonturen met deze superstoere racer. Combineer hem met het Politie onderscheppingsvoertuig en creëer de ultieme politieracewagen. Bestel nu en geniet van uren speelplezier met de LEGO Ontsnappingsracer!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:13

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 16.95 (25-05-2023) € 16.95 (25-05-2023) € 16.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set42040

Brandblus Vliegtuig

foto van lego set42062

Containertransport

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.