Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Politie onderscheppingsvoertuig 42047

De Lego set 42047 is het Politie Onderscheppingsvoertuig van Lego Technic.
Met een cool design en politiestickers, kan dit voertuig op volle snelheid achter criminelen aan gaan.
Het kan worden gecombineerd met de Ontsnappingsracer set voor nog meer avontuur.
Geschikt voor kinderen van 7 tot 14 jaar, biedt dit bouwproces urenlang speelplezier.
Bestel vandaag nog en vang de boeven!

Waar is LEGO Politie onderscheppingsvoertuig 42047 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024

Bekijk meer Technic sets

aantal lego stenen icoon
185
leeftijd icoon
7-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
42047
lego insiders punten icoon
150
punten

Op zoek naar een spannende uitdaging? Bouw dan het snelle Politie Onderscheppingsvoertuig van LEGO® Technic! Dit oersterke voertuig is uitgerust met een cool wit-lichtgroen-zwart kleurenschema en politiestickers, rode en blauwe politiezwaailichten, brede velgen met laagprofiel banden en een stoere bumperbeugel. Met de sterke pull-back motor kun je jouw voertuig op volle snelheid laten schieten en achter criminelen aan gaan tijdens wilde achtervolgingen.

Het Politie Onderscheppingsvoertuig is niet alleen leuk om alleen te bouwen, maar ook om te combineren met de Ontsnappingsracer (productnr. 42046) voor nog meer avontuurlijke actie. Bouw deze twee sets om tot een extreme Politie Combiracer en beleef de meest opwindende achtervolgingen!

Het bouwen van het Politie Onderscheppingsvoertuig is geschikt voor kinderen van 7 tot 14 jaar en biedt hen een intensief en plezierig bouwproces. Met extra-brede velgen en laagprofielbanden, stoere bumperbeugels en politiestickers om het plaatje compleet te maken, zullen kinderen en volwassenen zich urenlang vermaken met het ontwerpen en bouwen van dit fantastische voertuig.

Met een hoogte van 9 cm, lengte van 15 cm en breedte van 9 cm is dit voertuig de perfecte grootte om alle hoeken van de kamer te verkennen en de straten van je stad af te speuren naar gevaarlijke criminelen. De pull-back motor zorgt ervoor dat het voertuig razendsnel vooruit schiet en met de rode en blauwe zwaailichten ziet jouw voertuig er nog stoerder uit.

Voeg de Politie Onderscheppingsvoertuig set toe aan jouw LEGO®-collectie en zorg ervoor dat je altijd de boeven vangt! Bestel hem vandaag nog en laat de spanning beginnen.

Laatste update: 2023-12-29 09:43:13

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 16.95 (25-05-2023) € 16.95 (25-05-2023) € 16.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set42004

Mini schoplader

foto van lego set42088

Hoogwerker

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.