Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Ultralight helikopter 42057

De Lego set 42057 Ultralight helikopter is een aerodynamisch vliegtuig boordevol functies.
Het kan worden omgebouwd tot een experimenteel vliegtuig en is geschikt voor kinderen van 8-14 jaar.
Met de bijgeleverde app en unieke opdruk is dit een gave toevoeging aan je Lego collectie.

Waar is LEGO Ultralight helikopter 42057 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 14.9519-09-2024

Bekijk meer Technic sets

aantal lego stenen icoon
199
leeftijd icoon
8-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
42057
lego insiders punten icoon
135
punten

Lego set 42057 Ultralight helikopter is jouw ticket naar avontuur in de lucht! Dit aerodynamische eenpersoonsvliegtuig zit boordevol functies die het spelplezier verhogen. Draaiende hoofd- en staartrotoren, een stuurbaar staartroer en een gedetailleerde motor met bewegende zuigers maken dit model een genot om te bouwen en te spelen.

Het wit-rood-zwarte kleurenschema zorgt voor dat echte 'coole' uitstraling. Voeg bijpassende stickers toe en het lijkt net alsof je echt in de lucht zweeft. Bouw beide modellen – de helikopter of het experimentele vliegtuig – aan de hand van de digitale instructies in de gratis interactieve 3D LEGO Building Instructions-app. En maak je geen zorgen: deze app is heel gebruiksvriendelijk, dus iedereen kan het gebruiken!

De helikopter kan niet alleen vliegen, maar je kunt er ook nog eens allerlei avonturen mee beleven. Of jezelf uitdagen, natuurlijk! Draai aan het tandwiel om de rotors en de motor in beweging te zetten en gebruik de joystick om het staartroer te laten bewegen. Wil je nog meer plezier? Dan hebben we iets bijzonders voor je in petto. Bij deze set hoort namelijk ook een steen met een unieke opdruk ter gelegenheid van het 40-jarig jubileum van LEGO Technic. Hoe cool is dat?

Lego set 42057 Ultralight helikopter is speciaal ontworpen voor een boeiend en plezierig bouwproces. Deze set biedt een passende bouw- en speelervaring voor kinderen van 8-14 jaar. Maar ook volwassen vliegliefhebbers zullen het geweldig vinden om te bouwen en ermee te spelen.

Met het hightech aerodynamisch ontwerp, open cockpit met gedetailleerde stoel en gedetailleerde zuigermotor is deze helikopter een perfecte aanvulling op jouw Lego collectie. En het beste nog, dit stevige 2-in-1 LEGO Technic model kan worden omgebouwd tot een experimenteel vliegtuig voor dubbel bouw- en speelplezier. Laat jouw fantasie de vrije loop en bedenk allerlei nieuwe avonturen in de lucht!

De Ultralight helikopter is ca. 12 cm hoog, 25 cm lang en 18 cm breed. Het experimentele vliegtuig is ca. 9 cm hoog, 18 cm lang en 19 cm breed. Gebruik deze coole set om je Lego verzameling te voltooien of om jouw fantasie de vrije loop te laten. Wees voorzichtig in de lucht!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:14

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 14.95 (25-05-2023) € 14.95 (25-05-2023) € 14.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set42058

Stuntmotor

foto van lego set42168

John Deere 9700 Forage Harvester

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.