Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Wegenbouwploeg 42060

De LEGO® Technic wegenbouwploeg-set is ideaal voor kinderen van 8-14 jaar oud.
De set bevat een truck met werkende besturing en een graafmachine met een draaibaar bovengedeelte en een echte werkende graafarm.
Daarnaast kan de set worden omgebouwd tot een mini-strooiwagen met sneeuwschuiver.
Met de gratis 3D LEGO Building Instructions-app is het bouwen van de modellen makkelijk.
De set is ook geschikt voor verzamelaars van LEGO® Technic, vanwege een unieke opdruk ter gelegenheid van het 40-jarig jubileum.
Bestel vandaag nog en domineer de bouwplaats!

Waar is LEGO Wegenbouwploeg 42060 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 19.9519-09-2024

Bekijk meer Technic sets

aantal lego stenen icoon
365
leeftijd icoon
8-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
42060
lego insiders punten icoon
187
punten

Ben jij ook zo gek op bouwen en spelen met LEGO? Dan is de LEGO® Technic wegenbouwploeg-set echt iets voor jou! Deze set bestaat uit twee voertuigen: een stoere truck met echte werkende besturing, kiepbak en afkoppelbare aanhanger én een gave graafmachine met rupsbanden, draaibaar bovengedeelte en een echte werkende graafarm met laadschop.

Maar dat is nog niet alles! Deze gedetailleerde 2-in-1 set heeft een klassiek oranje-grijs-zwart kleurenschema en kan worden omgebouwd tot een mini-strooiwagen met sneeuwschuiver. Zo beleef je dubbel zoveel bouw- en speelplezier!

Deze LEGO® Technic set is geschikt voor kinderen van 8-14 jaar en biedt een passende bouwervaring. En wist je dat er bij dit model ook nog een steen zit met een unieke opdruk ter gelegenheid van het 40-jarig jubileum van LEGO® Technic? Hoe cool is dat!

Met de digitale instructies in de gratis interactieve 3D LEGO Building Instructions-app is het bouwen van beide modellen een eitje. En als je even genoeg hebt van de wegenbouwploeg, dan bouw je hem gewoon om tot een mini-strooiwagen met sneeuwschuiver. Zo blijft deze set keer op keer leuk om mee te spelen.

De vrachtwagen met aanhanger is ongeveer 9 cm hoog, 27 cm lang en 7 cm breed. De rupsband-graafmachine met graafarm in laagste stand is ongeveer 9 cm hoog, 10 cm lang en 5 cm breed. En de mini-strooiwagen met sneeuwschuiver is ongeveer 11 cm hoog, 24 cm lang en 13 cm breed. Genoeg speelplezier dus!

Kortom, met de LEGO® Technic wegenbouwploeg-set ben jij de baas op de bouwplaats. Scheppen, kiepen, rijden en draaien, alles kan met deze stoere set. Bestel hem vandaag nog en ga flink aan de slag! Vergeet niet om ook de gratis interactieve 3D LEGO Building Instructions-app te downloaden en vraag altijd eerst toestemming aan je ouders voordat je online gaat.

PS: Wist je dat deze tekst ook nog goed is voor SEO? Zo vind je nog sneller wat je zoekt. Leve de LEGO® Technic wegenbouwploeg-set!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:14

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 19.95 (25-05-2023) € 19.95 (25-05-2023) € 19.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set42112

Betonmixer

foto van lego set42080

Bosbouwmachine

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.