Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Containertransport 42062

De LEGO® Technic Containertransport set is een waardevolle bouw- en speelervaring.
Bouw een vrachtwagen met aanhanger en twee grote containers, of een containerlift met vrachtwagen en container.
Met werkende besturing en realistische details.
Deze set is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 9 jaar.
Bestel deze set snel en gemakkelijk online bij BrickKing, jouw favoriete LEGO® winkel.

Waar is LEGO Containertransport 42062 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 44.9519-09-2024

Bekijk meer Technic sets

aantal lego stenen icoon
631
leeftijd icoon
8-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
42062
lego insiders punten icoon
412
punten

Ben jij op zoek naar een waardevolle bouw- en speelervaring? Dan is de LEGO® Technic Containertransport set echt iets voor jou! Met deze zeer gedetailleerde 2-in-1 set bouw jij niet alleen een vrachtwagen met aanhanger en twee grote containers, maar ook een containerlift inclusief vrachtwagen en container. Hoe cool is dat?

De vrachtwagen met aanhanger heeft echt werkende besturing en deuren die open kunnen. Je kunt de aanhanger ook gemakkelijk afkoppelen. De set wordt compleet gemaakt door de containerlader met echt werkende besturing, uitschuifbare arm en grijper. Zo kun jij de containers oppakken en deze op de vrachtwagen plaatsen. En als je klaar bent met deze set, kun je hem helemaal ombouwen tot een stoere containerlift.

Met de unieke opdruk ter gelegenheid van het 40-jarig jubileum van LEGO® Technic, is deze set een echte must-have voor alle LEGO® fans. Bovendien is deze set speciaal ontworpen voor een boeiend en plezierig bouwproces, waardoor het leuk blijft om er aan te werken. Deze set biedt een passende bouwervaring voor kinderen vanaf 9 jaar.

De set is verkrijgbaar bij BrickKing, jouw favoriete LEGO® winkel. Bij BrickKing vind jij alle LEGO® sets die jij nodig hebt, inclusief deze Containertransport set. Koop jouw set vandaag nog en start met bouwen. En wil je zeker weten dat je alles goed doet? Gebruik dan de gratis interactieve 3D LEGO Building Instructions app om beide modellen te bouwen. Vraag altijd eerst je ouders om toestemming.

De Containertransport set is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen die zich jeugdig voelen. De vrachtwagen met aanhanger is circa 11 cm hoog, 30 cm lang en 7 cm breed. De containerlader is ongeveer 23 cm hoog, 30 cm lang en 9 cm breed met een geheel uitgeschoven arm, en ongeveer 10 cm hoog en 23 cm lang met een ingetrokken arm. De containers zijn elk circa 5 cm hoog, 10 cm lang en 4 cm breed. De containerlift is ongeveer 24 cm hoog, 11 cm lang en 24 cm breed in geheel uitgeschoven stand, en ongeveer 17 cm hoog en 11 cm breed in geheel ingetrokken stand. De bijbehorende vrachtwagen is circa 9 cm hoog, 18 cm lang en 7 cm breed met de container, en 7 cm hoog zonder de container.

Haal deze LEGO® Technic Containertransport set vandaag nog in huis en ervaar zelf de bouw- en speelervaring. Bij BrickKing ben jij aan het juiste adres voor alle LEGO® sets. Bestel snel en gemakkelijk online, en voor je het weet heb je jouw set al in huis. Veel bouwplezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:14

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 44.95 (25-05-2023) € 44.95 (25-05-2023) € 44.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set42121

Zware graafmachine

foto van lego set42055

Emmerwiel graafmachine

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.