Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Oceaanonderzoeker 42064

Ga op avontuur op de golven met de LEGO® Technic Oceaanonderzoeker! Dit indrukwekkende model biedt talloze mogelijkheden om te ontdekken en te verkennen.
Met zijn grootte en authentieke kleurenschema in donkerblauw, rood en wit, is het schip onmiskenbaar aanwezig op de oceaan.
Bestel nu en beleef spannende avonturen!

Waar is LEGO Oceaanonderzoeker 42064 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 79.9519-09-2024

Bekijk meer Technic sets

aantal lego stenen icoon
1327
leeftijd icoon
10-16
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
42064
lego insiders punten icoon
750
punten

Ga op avontuur op de golven met de LEGO® Technic Oceaanonderzoeker! Dit indrukwekkende model biedt talloze mogelijkheden om te ontdekken en te verkennen. Met zijn grootte en authentieke kleurenschema in donkerblauw, rood en wit, is het schip onmiskenbaar aanwezig op de oceaan. Maar dat is nog niet alles! Je kunt ook een onderzeeër en een helikopter bouwen, zodat je op alle mogelijke manieren op expeditie kunt.

Het schip heeft een commandobrug met radar en schoorsteendetails en zelfs een landingsplatform waar je de helikopter op kan laten landen. Ook is er een echt werkende kraan waarmee je goederen aan boord kan hijsen, en een dekluik dat open kan om in de romp te kijken. Met bulbsteven en twee fenders is het schip helemaal compleet.

De onderzeeër heeft een koepelcockpit, beweegbare armen en een propeller die kan draaien. Het geel-zwarte kleurenschema is opvallend en zorgt ervoor dat je hem niet uit het oog verliest. Met de beweegbare armen van de onderzeeër kun je onderwater op onderzoek gaan en nieuwe ontdekkingen doen.

De helikopter heeft ook een koepelcockpit en rotors die kunnen draaien. Het oranje-grijs-witte kleurenschema valt meteen op en maakt hem gemakkelijk te zien in de lucht. De helikopter kan starten en landen op het speciale landingsplatform aan boord van het schip. Je hebt de mogelijkheid om de wereld vanuit verschillende perspectieven te bekijken en te verkennen.

Dit LEGO® Technic model is speciaal ontworpen voor een boeiend en plezierig bouwproces. De set bestaat uit meer dan 1.300 elementen en biedt een passende bouwervaring voor kinderen van 10-16 jaar. Met de set kan worden omgebouwd tot een duwboot met duwbak.

Het schip met zijwaarts uitgeschoven kraanarm is ongeveer 20 cm hoog, 56 cm lang en 23 cm breed en ongeveer 19 cm hoog en 12 cm breed met ingetrokken kraanarm. De onderzeeër is ongeveer 7 cm hoog, 15 cm lang en 6 cm breed. De helikopter is ongeveer 6 cm hoog, 14 cm lang en 11 cm breed. De duwboot is ongeveer 16 cm hoog, 24 cm lang en 13 cm breed. De duwbak is ongeveer 8 cm hoog, 39 cm lang en 13 cm breed.

Deze set biedt niet alleen veel plezier tijdens het bouwen, maar ook daarna, wanneer je al je ontdekkingen kunt naspelen en andere avonturen kunt bedenken. Laat je verbeelding de vrije loop en vertrek op reis naar de meest afgelegen plekken op de wereld. Of je nu op zoek bent naar nieuwe soorten vis, oude scheepswrakken of gewoon naar adembenemende uitzichten, de LEGO® Technic Oceaanonderzoeker is het perfecte hulpmiddel voor elk avontuur op de oceaan.

Bestel nu de LEGO® Technic Oceaanonderzoeker en beleef de meest spannende avonturen op de oceaan!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:14

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 79.95 (25-05-2023) € 79.95 (25-05-2023) € 79.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set42043

Mercedes-Benz Arocs 3245

foto van lego set42058

Stuntmotor

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.