Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Afvalpersdozer 42071

Maak kennis met de krachtige LEGO Technic Afvalpersdozer! Met realistische functies en details, zoals een bestuurderscabine en werkend blad, is deze bouwset een eyecatcher.
Bouw de Afvalpersdozer om tot een gelede truck voor nog meer speelplezier.
Geschikt voor kinderen en volwassenen.
Bestel nu en ontdek de vele mogelijkheden van LEGO Technic!

Waar is LEGO Afvalpersdozer 42071 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 11.9519-09-2024

Bekijk meer Technic sets

aantal lego stenen icoon
171
leeftijd icoon
8-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
42071
lego insiders punten icoon
135
punten

Laat je verrassen door de kracht van de LEGO® Technic Afvalpersdozer! Met deze 2-in-1 bouwset ben jij de baas over de stoerste machine op de bouwplaats. Bouw de Afvalpersdozer met vele realistische functies en details, zoals een bestuurderscabine, een werkend blad en stuurmechanisme en realistische, harde perswielen. Met prachtige kleuren (blauw, grijs, zwart en oranje) en extra stickers voor nog meer detail, is deze geavanceerde bouwset een echte eyecatcher.

Voel zelf hoe krachtig de Afvalpersdozer is als je het blad naar beneden laat zakken en het afval tot kleine stukjes perst. Met zijn verbluffende precisie zorgt deze machine ervoor dat geen enkel stuk bouwafval kan ontsnappen. Haal de Afvalpersdozer uit elkaar en bouw hem om tot een gelede truck voor nog meer bouw- en speelplezier!

Deze geavanceerde LEGO® Technic bouwset is speciaal ontworpen voor een boeiend en plezierig bouwproces. Met zijn prachtige kleuren en realistische details is de Afvalpersdozer geschikt voor kinderen van 8-14 jaar, maar ook volwassenen beleven er veel plezier aan. De Afvalpersdozer is ca. 10 cm hoog, 19 cm lang en 11 cm breed. De gelede truck is ca. 8 cm hoog, 20 cm lang en 9 cm breed.

Kies voor de LEGO® Technic Afvalpersdozer en beleef de ultieme bouwervaring! Met deze 2-in-1 set haal je niet alleen de stoerste machine in huis, maar ontwikkel je ook je bouwvaardigheden en creativiteit. Maak indruk op je vrienden en familie met jouw unieke creaties en geef jouw bouwprojecten een extra dimensie met de LEGO® Technic bouwsets.

Bestel nu de LEGO® Technic Afvalpersdozer en ontdekt de kracht van de LEGO® Technic! Bij aankoop ontvang je de complete bouwset met een duidelijke handleiding voor een makkelijk bouwproces. Twijfel je nog? Bekijk dan ook onze andere LEGO® Technic bouwsets en ontdek de vele mogelijkheden die LEGO® bouwsets bieden. Met LEGO® Technic ben jij de bouwmeester van je eigen creaties! Bestel nu en laat de bouwavonturen beginnen.

Laatste update: 2023-12-29 09:43:15

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 11.95 (25-05-2023) € 11.95 (25-05-2023) € 11.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set42091

Politie achtervolging

foto van lego set42156

PEUGEOT 9X8 24H Le Mans Hybrid Hypercar

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.