Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO WHACK! 42072

Stap in de wereld van de razendsnelle WHACK! van LEGO Technic.
Deze geavanceerde bouwset met pull-back motor en motorspringfunctie is een eyecatcher.
Combineer het met BASH! voor meer speelmogelijkheden.
Geschikt voor kinderen van 7-14 jaar en autoliefhebbers.
Ideaal cadeau voor verjaardagen en feestdagen.
Bestel nu en beleef de ultieme race-ervaring in jouw eigen kamer!

Waar is LEGO WHACK! 42072 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024

Bekijk meer Technic sets

aantal lego stenen icoon
135
leeftijd icoon
7-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
42072
lego insiders punten icoon
150
punten

Stap in de wereld van de razendsnelle WHACK!, de nieuwste toevoeging aan de LEGO® Technic collectie. Deze geavanceerde bouwset is uitgerust met een pull-back motor en een motorspringfunctie die wordt geactiveerd bij een botsing. Met coole kleuren (limoengroen, rood en grijs), racestickers, een stevige voorbumper, een grote achterspoiler en brede zwarte velgen met laagprofielbanden is dit model een ware eyecatcher.

Laat de kleinere BASH! (productnr. 42073) je uitdagen voor een race en ontdek hoe de auto's tegen elkaar botsen. De krachtige pull-back motor zal je verbazen met zijn acceleratie en als je een botsing veroorzaakt, vliegt de motor uit de auto met een harde knal. Dit is de motorspringfunctie, nieuw vanaf december 2017.

Zelf ervaren hoe deze Technic bouwset in elkaar steekt? Combineer het WHACK! model met BASH! en bouw het WHACK! ‘N’ BASH! combinatiemodel met 2 springmotoren voor nog meer speelmogelijkheden. Voor jou als fan van techniek en racen is er geen betere manier om je tijd door te brengen.

Deze geavanceerde LEGO® Technic bouwset is speciaal ontworpen voor een boeiend en plezierig bouwproces. Door de gedetailleerde instructies ben je stap voor stap bezig met het bouwen van jouw ideale sportauto. Geschikt voor kinderen van 7-14 jaar en voor volwassenen die zich willen laten fascineren door de non-stop actie van de WHACK!

Met een hoogte van 6 cm, lengte van 17 cm en breedte van 9 cm is de WHACK! niet alleen snel, maar ook compact van formaat. Het WHACK! ‘N' BASH! combinatiemodel is ca. 9 cm hoog, 20 cm lang en 10 cm breed. Deze twee modellen behoren tot de populairste uit de LEGO® Technic collectie en zijn een must-have voor elke autoliefhebber.

Door de combinatie van innovatie, kracht, snelheid en speelmogelijkheden is deze set ideaal voor zowel jongeren als volwassenen. De WHACK! is een geweldig cadeau om te geven tijdens verjaardagen, feestdagen of gewoon voor de leuk. Laat je fantasie de vrije loop en beleef de ultieme race-ervaring met de LEGO® Technic WHACK! set. Bestel hem nu en beleef de ultieme race-ervaring in jouw eigen kamer!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:15

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 16.95 (25-05-2023) € 16.95 (25-05-2023) € 16.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set42093

Chevrolet Corvette ZR1

foto van lego set42158

NASA Mars Rover Perseverance

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.