Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Racejacht 42074

Stap aan boord van het spannende LEGO Technic Racejacht! Met een sportief kleurenschema, kleurrijke zeilen en een gedetailleerde romp, biedt deze set urenlang plezier voor kinderen en volwassenen die van watersport houden.
Bedien de lieren en het roer om de race te winnen en bouw de set om tot een catamaran.
Bestel nu en begin je bouwavontuur!

Waar is LEGO Racejacht 42074 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 28.9519-09-2024

Bekijk meer Technic sets

aantal lego stenen icoon
330
leeftijd icoon
8-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
42074
lego insiders punten icoon
262
punten

Stap aan boord van een spannend nieuw LEGO Technic bouwavontuur met de Racejacht set! Deze indrukwekkende set staat garant voor urenlang plezier en biedt de perfecte uitdaging voor zowel jongeren als volwassenen die houden van de watersport.

De Racejacht is uitgevoerd in een sportief kleurenschema met opvallend geel en blauw, afgewerkt met flitsende maritieme racestickers. En dat is nog lang niet alles: de set bevat kleurrijke bedrukte zeilen met lijnen en lieren en een uiterst gedetailleerde romp, compleet met een werkend roer en stuur- en helmstokbediening.

Neem plaats achter het roer en vaar naar de overwinning door de lieren te bedienen om de zeilen in de juiste stand te zetten. Of gebruik de helmstok om het roer te bedienen en de wind op de juiste manier te vangen. En als je klaar bent met de race, kun je de set ombouwen tot een super gedetailleerde catamaran!

De Racejacht set is speciaal ontworpen voor een boeiend en plezierig bouwproces. Het is de ideale set voor kinderen van 8-14 jaar die graag hun horizon willen verbreden. De set is ook geschikt voor volwassenen die van een uitdaging houden. Dankzij de gedetailleerde instructies kun je stap voor stap een prachtige raceboot bouwen die je vol trots aan je vrienden en familie kunt laten zien.

En als je helemaal tevreden bent met het resultaat, kun je de set mooi tentoonstellen op je boekenplank. Of je kunt de jacht in de zomermaanden meenemen naar het strand en met volle teugen genieten van een dagje zeilen op het water.

Met een hoogte van zo'n 29 cm, een lengte van 36 cm en een breedte van 8 cm is de Racejacht een imposant bouwwerk dat zeker zal opvallen. En als je het model ombouwt tot een catamaran, krijg je zelfs twee geweldige bouwwerken voor de prijs van een!

Ontdek vandaag nog de wereld van de watersport met de Racejacht set van LEGO Technic. Het is de perfecte manier om je creativiteit te uiten en de uitdaging aan te gaan. Bestel nu en begin aan een nieuw avontuur!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:15

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 28.95 (25-05-2023) € 28.95 (25-05-2023) € 28.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set42082

Kraan voor alle terreinen

foto van lego set42080

Bosbouwmachine

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.