Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Mack Anthem 42078

De LEGO set 42078 is een indrukwekkende replica van de Mack Anthem truck met aanhanger.
Het model heeft realistische technische kenmerken zoals besturing via de voorste as, achterwielaandrijving en een werkende 6-cilinder motor.
De afneembare aanhanger heeft uitschuifbare steunvoeten, werkende landingspoten en kraanarmen.
De bestuurderscabine is gedetailleerd met openende deuren, verstelbare stoelen, een dashboard, een stuur en zelfs een bed.
Deze 2-in-1 bouwset kan ook worden omgebouwd tot een Mack LR vuilniswagen.
Geschikt voor kinderen van 11-16 jaar.

Waar is LEGO Mack Anthem 42078 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 149.9919-09-2024
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 34919-09-2024

Bekijk meer Technic sets

aantal lego stenen icoon
2595
leeftijd icoon
11-16
intro datum icoon
01-01-2018
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
42078
lego insiders punten icoon
1275
punten

Beleef hypermoderne technologie en design met deze indrukwekkende LEGO® Technic replica van de Mack Anthem truck met aanhanger. Deze set is ontworpen in samenwerking met Mack® Trucks Inc. en bevat talloze realistische technische kenmerken en functies om jouw bouwervaring nog beter te maken! Zo beschikt het model over besturing via de voorste as, achterwielaandrijving, een 6-cilinder motor met werkende zuigers en een draaiende radiatorventilator. Maar dat is nog niet alles, want ook de afneembare aanhanger is voorzien van uitschuifbare steunvoeten, werkende landingspoten, kraanarmen die gesynchroniseerd kunnen worden en zelfs een laadbare container met vergrendelbare deuren.

Maar dat is nog niet alles!

De bestuurderscabine heeft deuren die open kunnen, verstelbare stoelen, een gedetailleerd dashboard, een stuur, zonnekleppen en zelfs een bed. Dit geavanceerde 2-in-1 bouwmodel is ook voorzien van een Mack bulldog-ornament op de motorkap en kan worden omgebouwd tot een indrukwekkende replica van de iconische Mack LR vuilniswagen. Zeker weten dat je met deze bouwset een geweldige tijd zult hebben.

Over de Mack Anthem truck met aanhanger

De Mack Anthem truck met aanhanger is een geweldige uitdaging voor iedere bouwer, en met meer dan 2590 onderdelen is dit model geschikt voor kinderen van 11-16 jaar. De gedetailleerde truck heeft een prachtig ontworpen carrosserie, besturing via de voorste as, achterwielaandrijving, een 6-cilinder lijnmotor met bewegende zuigers en een draaiende radiatorventilator. De gedetailleerde bestuurderscabine heeft deuren die open kunnen, verstelbare stoelen, een stuur, een dashboard, zonnekleppen, een bed en verstelbare buitenspiegels.

Inclusief aanhanger met tal van functies

De Mack Anthem truck wordt geleverd met een afneembare aanhanger die al even indrukwekkend is. De aanhanger heeft uitschuifbare steunvoeten, landingspoten, gesynchroniseerde kraanarmen en een laadbare container met vergrendelbare deuren. Zet de vrachtwagen in de juiste positie, laat de steunvoeten zakken en gebruik de gesynchroniseerde kraanarmen om de container vanaf de zijkant op de aanhanger te plaatsen.

Naast deze functies heeft de Mack Anthem truck ook speciale elementen met opdruk en het logo van de producent, plus een iconisch Mack® bulldog-ornament voor op de motorkap en verschillende authentieke stickers. Bewonder het realistische kleurenschema met grijs, zwart, wit en groen.

Eindeloos bouwplezier!

Deze geavanceerde LEGO® Technic bouwset is speciaal ontworpen voor een boeiend en plezierig bouwproces. Met de bouwinstructies voor de Mack LR vuilniswagen die beschikbaar zijn via LEGO.nl/technic kun je deze set nog verder uitbreiden. Kortom, de Mack Anthem truck met aanhanger biedt eindeloos bouwplezier en is een geweldige toevoeging aan je LEGO collectie. Met deze set kun je jouw passie voor LEGO delen met vrienden en familie. Koop 'm vandaag nog en beleef de ultieme bouwervaring!

Specificaties:

- Leeftijd: 11-16 jaar
- Aantal onderdelen: 2590
- Afmetingen truck met aanhanger en uitgeschoven kraanarm en landingspoten: 27 cm hoog, 83 cm lang en 18 cm breed.
- Afmetingen truck met aanhanger en ingetrokken kraanarm en landingspoten: 22 cm hoog en 15 cm breed.
- Afmetingen Mack LR met de vorken en container omlaag: 19 cm hoog, 58 cm lang en 17 cm breed.
- Afmetingen Mack LR met de vorken en container omhoog: 33 cm hoog.

Bestel nu deze LEGO Technic set 42078 en ontdek hoe jij een indrukwekkende replica van de Mack Anthem truck met aanhanger kunt bouwen!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:30

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 329.00 (25-05-2023) € 399.95 (10-06-2023) € 369.16

Ook aanbevolen:

foto van lego set42130

BMW M 1000 RR

foto van lego set42037

Off-roader

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.