Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Robuuste vorkheftruck 42079

De LEGO Technic 42079 Robuuste Vorkheftruck is een gedetailleerde set met coole functies zoals achterwielbesturing en hoogreikende hefvorken.
Je kunt de pallets optillen en vervoeren, de zuigers in de motor laten bewegen en de vorkheftruck ombouwen tot een sleepwagen.
Deze set is perfect voor technologieliefhebbers en biedt vele mogelijkheden voor creatief spelen.
De vorkheftruck is 18 cm hoog en de sleepwagen is 13 cm hoog.
Koop nu deze uitdagende LEGO Technic set voor urenlang bouw- en speelplezier!

Waar is LEGO Robuuste vorkheftruck 42079 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 44.9519-09-2024

Bekijk meer Technic sets

aantal lego stenen icoon
592
leeftijd icoon
9-16
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
42079
lego insiders punten icoon
412
punten

Met de LEGO® Technic 42079 Robuuste Vorkheftruck kun jij jezelf echt uitdagen! Deze set bevat alles wat je nodig hebt om een heel gedetailleerde vorkheftruck te bouwen die je kunt bedienen. De bestuurderscabine is zo gedetailleerd dat het net lijkt alsof je echt in een vorkheftruck zit!

Deze vorkheftruck heeft veel coole functies, zoals achterwielbesturing, grote banden en hoogreikende hefvorken die omhoog gebracht en gekanteld kunnen worden. Hiermee kun je de pallets optillen en naar de gewenste locatie vervoeren. Bovendien kun je met de truck rijden om de zuigers in de motor te laten bewegen.

Met het geel-blauwe kleurenschema en de set stickers voor nog meer detail, ziet jouw vorkheftruck er geweldig uit! Deze set bevat ook een vat met waarschuwingssymbool en een pallet die je zelf kunt bouwen. Maar dat is niet alles! De vorkheftruck kan worden omgebouwd tot een stoere sleepwagen. Zo heb je meteen twee sets in één!

De LEGO® Technic 42079 Robuuste Vorkheftruck is een uitdagende set, speciaal ontworpen voor een boeiend en plezierig bouwproces. Het is de perfecte set voor degenen die van technologie houden, en het biedt vele mogelijkheden voor creatief spelen. Deze set is ideaal voor jongeren en volwassenen die al bekend zijn met LEGO® Technic, maar ook voor beginners die graag hun vaardigheden willen testen.

Bouw deze vorkheftruck helemaal zelf, laat de zuigers in de motor bewegen en gebruik de hefvorken om de pallets te verplaatsen. Speel vervolgens met de pallet en de vat, en gebruik je fantasie om te zien waar de vorkheftruck naartoe gaat.

De robuuste vorkheftruck is maar liefst 18 cm hoog, 33 cm lang en 12 cm breed. De sleepwagen is ca. 13 cm hoog, 32 cm lang en 12 cm breed. Dat betekent dat wanneer je klaar bent met bouwen, je een indrukwekkend model hebt dat je op je bureau, op een plank of op een andere opvallende locatie kunt plaatsen.

Met deze set haal je de meest uitdagende LEGO® Technic set in je huis. Koop nu jouw LEGO® Technic 42079 Robuuste Vorkheftruck en beleef urenlang bouw- en speelplezier. Wie weet wat je allemaal kunt bouwen met deze fantastische set!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:15

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 44.95 (25-05-2023) € 44.95 (25-05-2023) € 44.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set42048

Racekart

foto van lego set42068

Vliegveld-reddingsvoertuig

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.