Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Haaklader 42084

Ontdek de LEGO Technic Haaklader set, een prachtige replica van een haaklader met alle details.
Bouw de vrachtwagen met werkende besturing en haaklaadfunctie.
Kan ook worden omgebouwd tot een luchthaven brandweerwagen.
Deze set biedt urenlang bouw- en speelplezier voor kinderen vanaf 7 jaar.
Het is een geweldige toevoeging aan je LEGO Technic collectie.
Bestel nu en bouw je eigen stoere voertuig!

Waar is LEGO Haaklader 42084 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 7.9519-09-2024

Bekijk meer Technic sets

aantal lego stenen icoon
176
leeftijd icoon
7-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
42084
lego insiders punten icoon
75
punten

Ontdek een wereld van bouwplezier en avontuur met de LEGO® Technic Haaklader set! Met deze set bouw je een prachtige, levensechte replica van een haaklader met alle details die je kunt verwachten, inclusief een bestuurderscabine, robuuste banden, een groot waarschuwingslicht, werkende besturing en een haaklaadfunctie. Draai aan de hendel om de vrachtcontainer op te tillen en weer neer te zetten op het chassis van de vrachtwagen. Deze geavanceerde 2-in-1 bouwset kan worden omgebouwd tot een luchthaven brandweerwagen voor nog meer spannende avonturen.

Met deze set beleef je urenlang bouw- en speelplezier. De set is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en biedt een uitdagend en boeiend bouwproces. Het prachtige rood-grijze-zwarte kleurenschema maakt deze set extra stoer en realistisch. Bouw de haaklader tot in de kleinste details en ontdek hoe de vrachtcontainer met gemak kan worden opgepakt en verplaatst.

De haaklader is voorzien van werkende besturing, een haaklaadfunctie, een bestuurderscabine, een waarschuwingslicht, robuuste banden en een vrachtcontainer. Het 2-in-1 model kan worden omgebouwd tot een luchthaven brandweerwagen voor nog meer speelplezier. Het is een geweldige toevoeging aan je LEGO® Technic collectie en zal zeker indruk maken op je vrienden en familie.

De set is uitsluitend bestemd voor gebruik binnenshuis en heeft een schaal van ca. 1:24. Het is een geweldig cadeau voor jongens en meisjes van 7-14 jaar die geïnteresseerd zijn in bouwen en spelen met voertuigen. De haaklader is ca. 8 cm hoog, 14 cm lang en 7 cm breed en de luchthaven brandweerwagen is ca. 8 cm hoog, 16 cm lang en 7 cm breed.

Koop nu de LEGO® Technic Haaklader en beleef urenlang plezier terwijl je deze stoere en realistische set bouwt en ermee speelt! Met LEGO® Technic ontdek je hoe machines en mechanismen echt werken en kun je je eigen voertuigen bouwen en besturen. Laat je fantasie de vrije loop en bouw de gaafste voertuigen met LEGO® Technic!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:15

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 7.95 (25-05-2023) € 7.95 (25-05-2023) € 7.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set42053

Volvo EW160E

foto van lego set42163

Zware bulldozer

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.