Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Reddingshelikopter 42092

De LEGO Technic 42092 Reddingshelikopter is een veelzijdige set met realistische functies.
Naast de rescue helicopter kun je ook een conceptvliegtuig bouwen.
Deze set is perfect voor beginners en stimuleert creativiteit, probleemoplossend vermogen en fijne motoriek.
De mogelijkheden zijn eindeloos en deze set is een geweldige aanvulling op je LEGO-collectie.

Waar is LEGO Reddingshelikopter 42092 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 29.9519-09-2024

Bekijk meer Technic sets

aantal lego stenen icoon
325
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
42092
lego insiders punten icoon
225
punten

Laat je fantasie de vrije loop en haal de LEGO® Technic 42092 Reddingshelikopter in huis! Deze stoere helikopter komt met allerlei realistische onderdelen en functies, waaronder draaiende rotors, zij- en achterdeuren die open kunnen, een werkende lier en een brancard. Eenmaal gebouwd heeft de helikopter een authentiek rood-wit-zwart kleurenschema, dat er ontzettend cool uitziet.

Maar dat is nog niet alles! Met deze set kun je namelijk de helikopter transformeren tot een futuristisch conceptvliegtuig, wat betekent dat je dubbel zoveel bouw- en speelplezier hebt. Zo kun je de ene dag als reddingspiloot aan de slag en de volgende dag door de wolken vliegen als futuristische held.

De LEGO® Technic 42092 Reddingshelikopter is speciaal ontworpen voor een boeiend en plezierig bouwproces, waardoor het een ideale set is voor beginnende LEGO® Technic bouwers. Bovendien laten de realistische bewegingen en werking van de set jonge LEGO bouwers op een laagdrempelige en realistische manier kennismaken met de wereld van techniek.

Open de zijdeuren en bedien de lier om de brancard te laten zakken, of draai de rotors om de helikopter de lucht in te sturen. En als je genoeg hebt van de helikopter, bouw je hem gewoon om tot een conceptvliegtuig en ga je de uitdaging aan van een totaal ander voertuig. Zo blijft de LEGO® Technic 42092 Reddingshelikopter telkens weer fris en uitdagend om mee te spelen.

Deze set is niet alleen heel leuk om mee te spelen, maar ook nog eens ontzettend leerzaam. Door te bouwen en te spelen met de LEGO® Technic 42092 Reddingshelikopter ontwikkel je namelijk allerlei belangrijke skills, waaronder creativiteit, probleemoplossend vermogen en fijne motoriek. Bovendien daagt de set je uit om je fantasie te gebruiken en je eigen verhaal te bedenken.

De reddingshelikopter is ca. 12 cm hoog, 29 cm lang en 23 cm breed, en het conceptvliegtuig is ca. 7 cm hoog, 27 cm lang en 30 cm breed. Met zoveel mogelijkheden en zoveel plezier is de LEGO® Technic 42092 Reddingshelikopter dan ook een fantastische toevoeging aan elke LEGO-collectie.

Dus waar wacht je nog op? Bel de fantastische LEGO® Technic 42092 Reddingshelikopter en beleef talloze avonturen in de lucht!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:12

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 29.95 (25-05-2023) € 29.95 (25-05-2023) € 29.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set42118

Monster Jam® Grave Digger®

foto van lego set42149

Monster Jam™ Dragon™

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.