Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Buggy 42101

De LEGO Technic set 42101 Buggy is het perfecte cadeau voor avontuurlijke kinderen.
Met dit technische speelgoed kunnen ze hun creativiteit de vrije loop laten en genieten van spanning en sensatie terwijl ze de buggy over de zandduinen laten scheuren.
De set kan ook worden omgebouwd tot een gestroomlijnde raceauto voor nog meer avonturen.
Deze educatieve set is ideaal voor kinderen vanaf 7 jaar en bevordert probleemoplossende vaardigheden en fantasierijk spelen.
Bestel de set vandaag nog voor dubbel zoveel actie en avontuur!

Waar is LEGO Buggy 42101 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 9.9519-09-2024

Bekijk meer Technic sets

aantal lego stenen icoon
117
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
42101
lego insiders punten icoon
75
punten

Op zoek naar het ultieme cadeau voor een avontuurlijke jongere of volwassene? Zoek niet verder dan de LEGO® Technic 42101 Buggy set! Deze set biedt dubbel zoveel speelplezier, want kinderen kunnen niet alleen hun creativiteit de vrije loop laten, maar ook genieten van spanning en sensatie wanneer ze de buggy over de zandduinen laten scheuren. En als dat nog niet genoeg is, kunnen ze de set ombouwen tot een gestroomlijnde raceauto en nieuwe avonturen beleven!

Deze LEGO set is een uitdaging voor fans van bouwen en racespeelgoed. Met een werkende besturing, vering en een cool kleurenschema inclusief doodshoofdstickers is deze set boordevol functies waar kinderen dol op zijn. De buggy is ca. 13 cm lang, 7 cm hoog en 7 cm breed - perfect voor rollenspellen en als aanvulling op een autoverzameling.

De LEGO Technic bouwsets zijn ideaal voor kinderen en volwassenen die dol zijn op uitdagingen. De voertuigen lijken op en rijden als echte auto's, waardoor het nog leuker is om ze te bouwen en ermee te spelen. Bij de set zijn gedrukte instructies inbegrepen, maar voor nog meer uitdaging en plezier is er ook Instructions PLUS in de gratis LEGO Life app! Dit interactieve handleiding heeft zoom- en draaifuncties, waardoor zelfs jonge kinderen het technische speelgoed zelf kunnen bouwen.

Maar dat is nog niet alles - dankzij het 2-in-1 ontwerp van de set, kunnen kinderen de buggy bouwen en vervolgens ombouwen tot een gestroomlijnde raceauto! Dit educatieve technisch speelgoed is een geweldig cadeau voor jongens en meisjes vanaf 7 jaar die dol zijn op racespeelgoed. Het vergroot de probleemoplossende vaardigheden van kinderen en biedt talloze mogelijkheden voor fantasierijk spelen.

LEGO stenen zijn gemaakt van kunststof en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen in de industrie. Ze zijn consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten - en dat is al zo sinds 1958. Alle LEGO Technic onderdelen worden tot het uiterste getest om er zeker van te zijn dat elke set voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Ben jij klaar om de gebaande paden te verlaten en de wildernis te verkennen met de LEGO Technic 42101 Buggy set? Bestel hem vandaag nog en beleef dubbel zoveel actie en avontuur!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:15

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 9.95 (25-05-2023) € 9.95 (25-05-2023) € 9.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set42111

Dom's Dodge Charger

foto van lego set42119

Monster Jam® Max-D®

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.