Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Mini CLAAS XERION 42102

Ontdek de LEGO Technic Mini CLAAS XERION (42102) tractor, een cadeau voor tractorliefhebbers van 7 jaar en ouder.
Met werkende besturing en aangedreven snijwerktuig, kunnen kinderen hun eigen tractoravonturen bedenken.
Deze set kan ook worden omgebouwd tot een oogstmachine.
Het formaat is ideaal voor rollenspellen en avonturen, en batterijen zijn niet nodig.

Waar is LEGO Mini CLAAS XERION 42102 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 9.9509-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 9.9909-09-2024
Winkel waar lego set te koop is Amazon.nl Amazon.nl € 19.401-08-2022
Winkel waar lego set te koop is Bol.com Bol.com € 29.9909-09-2024

Bekijk meer Technic sets

aantal lego stenen icoon
130
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
01-01-2020
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
42102
lego insiders punten icoon
75
punten

Ben jij een fan van tractoren en houd je van bouwen? Dan hebben wij het perfecte cadeau voor jou! Maak kennis met de LEGO® Technic Mini CLAAS XERION (42102) tractor. Deze unieke tractor, in de bekende CLAAS kleuren, is een ware eye-catcher. Maar, deze tractor biedt meer dan alleen een charmante uitstraling. Dankzij de vele functies kun jij alle taken op de boerderij uitvoeren. En er is nog meer goed nieuws: deze tractor kan worden omgebouwd tot een oogstmachine met stuur en roterend snijwerktuig voor nog meer speelplezier.

Bouwen, spelen en herbouwen: kinderen kunnen van alles ontdekken met deze LEGO® Technic Mini CLAAS XERION (42102) tractor. Het is het perfecte cadeau voor jongens en meisjes die dol zijn op boerderijspeelgoed. Door de werkende besturing en het snijwerktuig dat door de wielen wordt aangedreven, kunnen kinderen kennismaken met techniek en hun eigen tractoravonturen bedenken.

De Mini CLAAS XERION tractor is ontworpen voor tractorliefhebbers en bouwfanaten, en is een perfect cadeau voor jongens en meisjes van 7 jaar en ouder. Dit kleine tractorspeelgoed is ca. 14 cm lang, 7 cm hoog en 8 cm breed – het ideale formaat voor rollenspellen en avonturen.

Maar hoe zit het met de bouwinstructies? Geen zorgen! In de doos zitten bouwinstructies voor de speelgoedtractor en online vind je de instructies voor de oogstmachine. Je kunt ook de digitale Instructions PLUS downloaden in de LEGO Life app om het bouwproces tot leven te laten komen.

Bovendien zal de tractor direct de show stelen wanneer je hem samen met andere landbouwapparatuur ergens neerzet. En het beste van alles? Voor deze tractorset zijn geen batterijen nodig, dus het speelplezier kan direct beginnen.

Jonge LEGO® fans ontdekken met LEGO Technic een nieuwe wereld boordevol bouwplezier. Dankzij de realistische ontwerpen van de voertuigen en de geweldige functies beleven kinderen eindeloos speelplezier, lang nadat ze het model hebben gebouwd. De LEGO® Technic stenen zijn gemaakt van kunststof en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen in de industrie. Hierdoor zijn ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten. Alle LEGO® Technic sets worden grondig getest om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Met de LEGO® Technic Mini CLAAS XERION (42102) tractor ontdek je een nieuwe wereld vol speelplezier. Deze set biedt eindeloze mogelijkheden om te bouwen, spelen en herbouwen. Maak kennis met deze krachtige machine en ontdek alle taken die je op het land en rond de boerderij kunt uitvoeren. En wanneer je klaar bent met spelen, kun je de tractor eenvoudig ombouwen tot een oogstmachine voor nog meer avontuur. Haal deze set vandaag nog in huis en maak jouw LEGO Technic collectie compleet!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:31

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 9.95 (25-05-2023) € 31.00 (17-01-2024) € 25.89

Ook aanbevolen:

foto van lego set42141

McLaren Formule 1™ Racewagen

foto van lego set42040

Brandblus Vliegtuig

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.